namioty mam dwa moge pozyczyc mam jedna dwojke i jedna czworke tak ze nie ma problemu tylko maja wrocic nie zarzygan. a ja sie do kogos wbije chyba ze pojade z moja .... kolezanka....heheh wtedy biore dla siebie dwojke.
Hmm.
Może uda mi się wytargować Ceerke od Endrju - wtedy układ stoi Swoją drogą jak tylko zalejesz te 10L Elf Boosta to cię przewiozę na prawym fotelu A panna się nie obrazi że tak nisko ją "wyceniłeś" ? :mrgreen:
Panowie - temat główny zaczyna uciekać - skupmy się nad wyborem miejsca wreszcie !! !! !!
bo są 3 propozycje - ja osobiście jestem za tym co zaproponował Wiśnia - ładna okolica, możliwość zrobienia imprezki, grila lub ewentualnie kręgle
Trotyl - nie obraź się ale sam pisałeś że -----jednyny minus ze przy braku pogody nawet nie ma co myslec zeby tam jechac bo sie zanudzimy w tych lasach co tam sa.----- więc dlatego oponuje za propozycją Wiśni - tylko niech poda nazwę miejscowości bo nie znalazłem
No ja nie mam nic przciwko, gdyby to mial byc spontaniczny wyjazd np pomysl rzucony w poniedzialek, wtorek gdzie na 90% dalo by sie przewidziec pogode na weekend to mozna by tam jechac. Decydujcie za mnie a ja sie dostosuje w takim razie, nie chce brac za nic odpowiedzialnosci.....wiekszej....hehe
w takim razie że wszyscy prawie śpią to moja propozycja brzmi tak - w lipcu Wiśnia organizuje spocik na śląsku a we wrześniu (pod koniec miesiąca lub na początku października) ja z Davidsem organizujemy spocik w Ojcowie - teraz prosze o ocenę mojej propozycji !!!!
No i spoko były do wyboru 2 fajne miejsca no i oba zostały pogodzone :!: Ja jestem ZA :!:
[ Dodano: Nie Cze 19, 2005 1:05 am ] A to dla leniwego _TrotyL_a :arrow: http://www.maporama.com/share/Map.asp?SESSIONID={B2DC8F7A-041C-4E13-AA40-8D8E23883865}&ZoomSet=8 - mozesz pomniejszać i powiększać :!: Ojców to naprawde piękne miejsce :!: Kto był to napewno przyzna mi racje :!:
Tak byłem w ojcowien ,fajna maczuge tam maja.
Mysle ze trzeba poczekac na decyzję większości bo narazie to 3 osoby.
syncro co tych targować, jaka cr'ka Endrju człowiek wjedż na Bielsko a sam ci załatwie kilka dziweczyn na pokój.Napisz jakie lubisz.
Jednak wspomne o tej dziewczynie niebanalnej urody ktra ma zdjecia obok twojej cr'ki.Czy nią ma kto sie zaopiekować???
Jakby była taka możliwość ja sie w sumie mog ę zgodzić... :?:
pozdrawiam kolezanke
syncro Ciebie też