Ach źle sie dzieje... już dwa dni po spotkaniu ,a tu zero komentrzy.Przypomnijcie sobie co było po pierwszym razie, w tem sam dzien ludzie pisali jak tylko wrócili i pełno fotek.
Ja miałem tą przyjemność bycia wsród fanów marki Honda.Szkoda że tak późno,ale dotarłem i poczółem ten klimacik.
Pozdrawiam
Ja w sumie za dużo nie bede opowiadał bo dużo nie widziałem (przyjechałem tam o 18...he) ale był gril, pilnowany przez Dedmika wiec głodno nie było.Jednak byłem troche późno i ludzie sie juz zbierali,a przyspieszyła to policja,która w sumie aż tak nie przeszkadzała bo staneli sobie w rogu >może też chcieli sprawdzić VW na slalomie :?:
jaki tam fajny zlot 50ąt aut na kupie i to wszystko.dajcie sobie spokój.jedyne co bylo fajne to kielbaski a tak wogole to do bani.no jedyna atrakcja jak dla mnie to ten czerwony i vitek.a i gosciu co nie wie jak dbac o samochód by go umyl zanim przyjedzie na zlot.boze widzisz a nie grzmisz.zero organizacji.narka
To mariuszu zorganizuj sam lepszy zlot.... jeszcze jak cie policja na nim odwiedzi.... wkurzaja mnie ludzi eco ino krytykuja a sami nic nie robia. i krytykuja bezpodstawnie - jak juz masz jakies ale to przynajmniej napisz jakies konrety... nie mowie ze zlot byl jakis super extra, ale tez nie nazekam....
tak jest bardzo czesto.... jesli ktos chociaz raz samemu nie zorganizuje zlotu, nie pozna tej zabawy od drugiej strony... to nie doceni czyjejs pracy taka prawda...
wiele rzeczy widac dopiero po zdobyciu takich doswiadczen....