Co z klubem CRX Śląsk??? Co z naklejkami???
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2008-04-19, 21:10

Krychu napisał(a):ak chcecie solki to na mnie nie liczcie, one kaleczą legendarną sylwetke rexów

No to trudno :rotfl: :rotfl: :rotfl:
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

BlackWarrior
Forumowicz

przez BlackWarrior » 2008-04-19, 21:29

Fire napisał(a):nie ma klubu i nigdy nie będzie , bo będzie tak jak chłopaki z Pscyny :rotfl2: maja KLUB CRX PSZCZYNA gdzie kur.... sa 3 crxsy, no mnie to po prostu śmieszy :nieok:

tez mnie to smieszy co piszesz bo wiesz klub klubem nazywajcie sobie to jak chcecie ale przynajmniej sie spotykamy regularnie robimy wypady na miasto pojezdzic itd (bo to raczej spotkania kumpli sa) nie to co spotknia hondy gdzie sie przyjezdza wszyscy podzielenie w grupki pozniej kilka osob jedzie tam reszta gdzie indziej a reszta do domu wiec takie spotkania "fanklubowe" to jest dopiero smieszne. Bez urazy dla nikogo bo nie o to mi chodzi.

Pozdro
żyć szybko umierać młodo

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-19, 21:34

tommywie napisał(a):ale CRX to CRX - gatunek na wymarciu :P

chyba jedynie ballade, bo cyberow jest jak psow :nieok: i jeszcze tego przybywa :blee:
Jedzie tir, a w środku świr.

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2008-04-19, 21:45

Krychu napisał(a): jak chcecie solki to na mnie nie liczcie, one kaleczą legendarną sylwetke rexów

1. Weź skończ pierdo***, bo jak narazie to sam kalectwo ze swoim rexem robisz.
2. Raczej nikt nie będzie płakał z powodu Twojego braku.
3. Skończ zgrywać cwaniaka, bo od jakiegoś czasu tylko każdy temat rozpierdalasz albo każdemu co swoje auto pokaże jedziesz z góry do dołu.
4. Wydaje mi się, że chcesz zastąpić osobowość Haro na tym forum, bo On jako TypeR zaczyna pisać i zachowywać się coraz normalniej, a Ty z kolei w drugą stronę...

5. EOT. Moim zdaniem, jak by się zebrała fajna ekipa to można by coś pomyśleć, ale musiała by się zorganizować naprawdę spora ilość osób.

6. Pozdrawiam wszystkich :D
SPRZEDAM TANIO RESZTĘ CZĘŚCI Z ED9:

forum/viewtopic.php?t=45295

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-19, 22:00

ad.1 - bedzie skonczony to sie bedziesz mogl wypowiedziec na ten temat, poki co sam skoncz pier...
ad.2 - z tymi ktorych lubie i tak bede sie widywal, reszta mnie nie bardzo interesuje :dupa:
ad.3 - wydaje ci sie
ad.4 - jw

Vajzel
Forumowicz

przez Vajzel » 2008-04-19, 23:50

1. Weź skończ pierdo***, bo jak narazie to sam kalectwo ze swoim rexem robisz.
2. Raczej nikt nie będzie płakał z powodu Twojego braku.
3. Skończ zgrywać cwaniaka, bo od jakiegoś czasu tylko każdy temat rozpierdalasz albo każdemu co swoje auto pokaże jedziesz z góry do dołu.
4. Wydaje mi się, że chcesz zastąpić osobowość Haro na tym forum, bo On jako TypeR zaczyna pisać i zachowywać się coraz normalniej, a Ty z kolei w drugą stronę...

5. EOT. Moim zdaniem, jak by się zebrała fajna ekipa to można by coś pomyśleć, ale musiała by się zorganizować naprawdę spora ilość osób.

6. Pozdrawiam wszystkich :D

popieram w 100%
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2008-04-20, 14:02

vajzel kiedy ostatnio byl spot na nazar???czemu ja nic nie wiem,,,,,
a wogole co to za mysl zeby przerobic crx crew w crx slask???vajzel zostaw nas w spokoju,czym wiecej tym........

co ma ilosc crxow do klubu????jak sa tylko trzy na pszczynie to moga sobie robic klubik,,,byle beda zgrani itp...

krychu jestes spalony dla posiadzaczy solek...he.poszles po bandzie,,,,,,

kiedy robimy spota?????????/pogadamy ip.....

Fire

przez Fire » 2008-04-20, 14:16

Krychu, powiem ci ze na ostatnim spocie na patelni nic nie zaprezentowałeś, nawet sie przywitać nie przyszyłeś :blee:
A pier... dolisz takie głupoty ze hey , a pewnie na spocie jakim kolwiek jesteś raz na pół roku :razz:

Vajzel
Forumowicz

przez Vajzel » 2008-04-20, 14:40

mariusz123 napisał(a):vajzel kiedy ostatnio byl spot na nazar?

No ostatnio jak byl tez byles:P:P o ten mi chodzilo

mariusz123 napisał(a):a wogole co to za mysl zeby przerobic crx crew w crx slask??

dobra to bylo glupie:P:P

et= 14,761

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2008-04-20, 15:02

Fire napisał(a):powiem ci ze na ostatnim spocie na patelni nic nie zaprezentowałeś, nawet sie przywitać nie przyszyłeś

o jaki ja niegrzeczny jestem, z golfiarzami tez sie nie witalem, mam ich za to przepraszac? nie czuje potrzeby latac za kims kogo nie znam, rownie dobrze ty moglas do nas podejsc, no chyba ze by ci wtedy korona z glowy spadla :) a na spotach bywam znacznie czesciej niz raz na pol roku...

Fire

przez Fire » 2008-04-20, 15:07

Krychu, oj no prosze :razz: wybacz jasny książę następny raz polecę sie przywitać :rotfl2: by ci korona z głowy nie spadła :)

A co tego to przechodziłeś koło mnie parę razy he he.

Jak bywasz to dobrze bo ja 1 raz cie widziałam :) znaczy sie twojego brudne go Rexsa

A co do tego całego KLUBU to jak wam sie uda go zrobić to wam pogratuluje :D ale to będzie lipa bo to nie jest już to samo co kiedyśśśśśśśś (jakieś 2 lata temu ) !!!!!!!!!!!!!!!!

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2008-04-20, 15:37

teraz jest malo zapalencow na lata w crxsie!!!!
łepki kupuja rexa by poszalec,po roku z groszem zmieniaja na cos innego itd.....
a wogole kiedy robimy spota,dawno was nie widzialem.... :rotfl:

Dawca44
Forumowicz

przez Dawca44 » 2008-04-20, 15:49

łepki kupuja rexa by poszalec,po roku z groszem zmieniaja na cos innego itd.....

Nie uogólniaj :diabeleknie: Ja swojego rexa kupiłem jak mówisz za łebka, mając 18 lat. Teraz mam prawie 20 i nie mam zamairu go sprzedawać. Przeciwnie. Pakuję w niego każdą kasę, w tym roku mam zamiar wyremontować silnik i jak wystarczy $ to i omalować. I jak myślisz po co? Żeby sprzedać? ;) Nie, nie. Chcę go doprowadzić do idealnego stanu i się nim cieszyć, bo muszę przyznać, że należę do grona "porąbanych zapaleńców" na punkcie tego auta :ok: No, pozdrawiam :)
SPRZEDAM TANIO RESZTĘ CZĘŚCI Z ED9:

forum/viewtopic.php?t=45295

HUGO-K2
Forumowicz

przez HUGO-K2 » 2008-04-20, 17:37

Dawca44 napisał(a):Chcę go doprowadzić do idealnego stanu i się nim cieszyć, bo muszę przyznać, że należę do grona "porąbanych zapaleńców" na punkcie tego auta

Nie ty jeden :)
Ja mam prawie 26 a rexa kupilem 2 miesiace temu i nie po to zeby go sprzedac za jakis czas tylko zrobic go na bustwo :rotfl:

Fire napisał(a):A co do tego całego KLUBU to jak wam sie uda go zrobić to wam pogratuluje :D ale to będzie lipa bo to nie jest już to samo co kiedyśśśśśśśś (jakieś 2 lata temu ) !!!!!!!!!!!!!!!!
czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2008-04-20, 17:51

czemu wychodzisz od razu z takiego zalozenia??? co my jestesmy jacys gorsi niz ci co wtedy byli w tym klubie??? zamiast tak mowic ,dolacz ,pomoz go stworzyc a wtedy sie przekonamy czy bedzie lipa (jestes z bielska jak ja wiec moze zrobimy jakiegos malego spocika zeby sie poznac ??? )

bo tak naprawde nigdy nie bylo takiego klubu, byly podrywy i proby stworzenia, wybieranie prezesow, wiceprezesow, a tak naprawde zadnych konkretow w organizacji... kilka spotow i koniec... ale to wiedza tylko Ci co juz tu dlugo siedza...

Poprzednia strona   Następna strona