Dokładnie nie wiem co się z nimi stało. Podczas mrozu przetarłem raz szybę i zatrzymały mi się na środku. Silniczek prawdopodobnie sprawny, bo słyszę jak się uruchamia, za to ramiona luźno chodzą.
damy radę się spotkać przed świętami ???pasuje komuś ???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
vrus napisał(a):chetny, tylko dajcie znac na tel, bo ostatnio juz nawet nie mam czasy na internet;)
dzisiaj pisałem ska dzięki za spocika tym co byli a w nast tyg mam nadzieję spotkamy się w większym stałym gronie