No wieeeem ze czarno sie widzi, ja dlatego napisałem, ze tylko jedna osoba napisała ze wpadnie?? bo chciałem sie upewnic zeby na darmo nie jechac, a ze nikt nie pisał to nie przyjechałem
nie trzeba się zapisywać, z tego co wiem na środę lub czwartek planowany jest spot wiec zapraszamy pod FORUM w GLIWICACH by nie marznąć
ustalcie czas wolny na środę lub czwartek ja jestem za czwartkiem na 19-20???? która lepsza i oby nas było po prostu więcej
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Być może udałoby mi się jeśli zlot by był w środe ale nie jestem pewien bo w czwartek egzamin na studiach . No ale to nie jest ostatni zlot więc na pewno na następnym się pojawie!
dzisiaj spot więc hop przez płot i na spot do wszystkich ..... ja bedę od 19 mam nadzieję, że inni też
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE