w BULOWICACH stacja ORLEN na drodze KĘTY ANDRYCHÓW spotkany i obgadany kolega z CZERWONYM ED9 piękna sztuka
wspólny prysznic na myjce
pozdrawiam kolegę 
w BULOWICACH stacja ORLEN na drodze KĘTY ANDRYCHÓW spotkany i obgadany kolega z CZERWONYM ED9 piękna sztuka
wspólny prysznic na myjce
pozdrawiam kolegę 
dzisiaj, nawet przed chwilą od M1 Zabrze czarna crx 2gen, 2 nalepki w tylniej czesci auta, ja bylem czerwoną solniczką chyba nawet sie na mnie spojrzałeś i miałem już ryczeć ale pojechałeś : > któż to?
bar_oo napisał(a):właśnie wróciłem z trasyjadąc od strony Katowic w stronę Bielska-B o godz 10.07 na skrzyżowaniu w Pszczynie tam gdzie przy trasie jest KAUFLAND jechał w stronę Katowic czerwony ED9 z dużą lotką na klapie też czerwoną
i później jadąc z BIESKA-B do Andrychowa w miejscowości KOZY około godz 15 mijałem czarnego ED9 jadącego w stronę BIELSKA ,kolega palił FAJE
pozdrawiam i pytam kto to

niby nie śląsk ale blisko w BULOWICACH stacja ORLEN na drodze KĘTY ANDRYCHÓW spotkany i obgadany kolega z CZERWONYM ED9 piękna sztuka wspólny prysznic na myjce pozdrawiam kolegę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości