Patrycja napisał(a):Pokrowiec sobie kupcie i na noc zakładajcie:/
Taaa i jeszcze bardziej rysujcie lakier - może się zastanów zanim coś mądrego napiszesz.
Jak chcesz to parkuj sobie w zoo - nie każdy ma zamiar tolerować szkody...
wrobellos napisał(a):no jak wszyscy to wszyscyja skilowalem juz 5 myszy ktore pokochaly moja ballade, najgorsze jast to ze caly cas zlaza sie nastepne... w aucie juz tak je..yy smierdzi
lapka+ trutka ale to ciagle za malo
ciepłe tarcze
czy jak ???
ktoś tam miał ucztę 
az plakać się chce ... http://www.youtube.com/watch?v=zadq9usA2SQ
vrus napisał(a):nie wiem, jak Ci sie chce płakać z tego powodu iz czyjesc auto jest niszczone to ty facet czy baba jestes ?

Jerr napisał(a):nadal uważam, że ten naród jest po****ny.

Bolsik napisał(a):Zobacz film, pojebani to sa w USA ... zeby za nielegale zabierać auta i do kasacji przeznaczać

bar_oo napisał(a):a swoją drogą kiedyś przy wymianie oleju w ED9 ściągnąłem z rury wydechowej ( odcinek pod filtrem oleju ) żeberkaktoś tam miał ucztę
nie wiem czy to jakies zwierze tam wciagnelo czy to bylo samo to zwierze uwedzone z ciepla
a moze jakis glodny mechanik przy robocie zostawil kawalek jedzenia? ale co najlepsze to potem w koncu z tego szoku chyba zapomnialem to wyciagnac i przy nastepnym otwarciu maski juz tego nie bylo...
tommywie napisał(a):ja kiedys znalazlem pod maska kawalek wedzonego miesa
Nawet został sfotografowany 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość