wpadnę jak mi żona crx odda 

Dzisiaj na WST widziany bodajże MORHUNT?, osoba przechodziła obok mnie ale nie zagadałem, bo dopiero później poznałem czyj to wozik. Więc dzisiaj pod WST były 3 rexy:) mój, kumpla no i właśnie czyj?
JOYFUL napisał(a):Wczoraj tj piątek stałem na parkingu na Wełnowcu i jakoś o 23h przejechał na ulicy Korfantego czerwony rex chyba ed9
mozesz dokladniej opisac gdzie to bylo?
Fire napisał(a):wczoraj w pracy w Klubie POMARANCZ

Dawca44 napisał(a):Fire napisał/a:
wczoraj w pracy w Klubie POMARANCZ
Ty weź, bo mnie dzisiaj kumpel o 3.45 w nocy obudził sms'em, o treści mniej więcej: "Heh, jakaś blond-laska na parkiecie w koszulce crx club wymiata w bielsku w pomaranczy"![]()
Zaraz wiedziałem, że o Ciebie chodzi, ale jemu myślałem, że do dupy nakopie, za to że mnie obudził
Pozdro
ale zgadza sie to byłam Ja 

JOYFUL napisał(a):Wczoraj tj piątek stałem na parkingu na Wełnowcu i jakoś o 23h przejechał na ulicy Korfantego czerwony rex chyba ed9 w stronę Katowic a 5min później srebrne ed9?? od Katowic w stronę Siemianowic. Szkoda że nikt mnie nie zauważył na parkinguDzisiaj na WST widziany bodajże MORHUNT?, osoba przechodziła obok mnie ale nie zagadałem, bo dopiero później poznałem czyj to wozik. Więc dzisiaj pod WST były 3 rexy:) mój, kumpla no i właśnie czyj?
co ty sie uczysz w WST?? w ten sam dzien widziany sajlas kolo 17 30 w Bielsku
mrugnalem awaryjnymi ale chyba niebyl zainteresowany integracja 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości