Słuchajcie ludzie, wpisujcie się do tego tematu, kto wpadnie do Bielska na spocik odebrać polarek osobiście, bo Tomex jest troszkę zabiegany i prosił mnie się zwiedzieć kto z naszego terenu przyjedzie? Spocik odbył by się prawdopodobnie na parkingu podziemnym CH sarni stok, raczej w sobotę... Więc bardzo proszę, napiszcie kto przybędzie Pozdrawiam
ja bym mogl zabrac polarki ale czy byla by mozliwosc aby kazdy sie po pare zl zlozyl na tank tak abym wyszedl na czysto?teraz slabo stoje z kasa dlatego pytam!nie chce nic dla siebie tyle zeby pokryc koszta przejazdu!jezeli nie to i tak przywioze polarki
Jeszcze raz zapraszam po odbiór osobisty do Bielska-Białej w sobotę 22.12 o godz. 18:00 na dolnym parkingu C. H. Sarni Stok przy wjeździe do Bielska. (na końcu dolnego parkingu)
Chciałbym połączyć rozdanie polarków z małym spocikiem, może później uda nam się wyskoczyć na jakąś pizze lub coś innego zorganizować.
Pozdrawiam i zapraszam
Dodam że dla rozwiania wszelkich niejasności:
wszyscy ci którzy wpłacili za przesyłkę a odbiorą polar osobiście, dostaną zwrot kosztów za przesyłkę_!!!
No a wiec wylot dla chetnych na spota z Rynika dla jadacych rozwniez do pszczyny na spot start z Wenecjii w rowniu godz 15:20 na 1^:00 spocik w pszczyniew a potem na B-B
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
et= 14,761
Fire
przez Fire » 2007-12-21, 18:10
tomex, nie wiem czy coś będzie z tego C.H sarni stok bo ci co mieszkają w bielsku powinni wiedzieć co tam sie teraz dzieje i myślę, tak mi sie wydaje ze tam nie będzie miejsca żeby autami stanąć hymmm...