Panie i Panowie. Pisze ten temat ponieważ jestem trochę niezadowolony wręcz zniesmaczony ponieważ GRUPA CRX ŚLĄSK praktycznie nie istnieje a szkoda. Nikomu widzę nie zależy na tym żeby klub istniał. Większość ludzi nie ma czasu na zloty a z tego co słyszę to przyjeżdża garstka. Na tyle CRX-ów co widziałem na Śląsku to wstyd. Jak nie ma chętnych na zloty i inne tego typu rzeczy to lepiej żeby ten dział w ogóle nie istniał. Bo pisanie tylko że "widziałem crx" to lepiej dać sobie spokój. Nie mówię tutaj o ogólnopolskim zlocie pod koniec kwietnia bo to sie nie zalicza typowo do śląska.
Chciałbym, wręcz proszę aby każdy ze Śląska rozważył takowe opcje - jeszcze nie wszystko stracone.
EsiowY-CRX, jak Ci się chce do Gliwic lub Tarnowskich przyjeżdżać czasem (średnio raz w miesiącu wychodzi że mamy spot) to wpadaj-zawsze jest super atmosfera,teraz na maj też coś będzie na pewno to chętnie Cię zapoznamy
Im więcej masz na coś czasu, tym większa szansa że nie zdążysz tego zrobić
EsiowY-CRX napisał(a):Nikomu widzę nie zależy na tym żeby klub istniał.
Wg mnie słowo klub w zupełności tutaj nie pasuje, niech zostanie grupa, jak w temacie
Wbrew pozorom województwo śląskie jest duże i czasem nie wszystkim pasuje jechać na spot do Bielsko-Białej, jak są z Częstochowy Są mniejsze grupki fanatyków CRX- z Zabrza, Bielska/Żywca i Rybnika i oni między sobą uzgadniają spotkania, kiedy im pasuje. Mniejsze grono niekoniecznie oznacza gorszą zabawę. A takie większe spoty czasem uda się zoorganizować i sppotkać ludzi z całego województwa
to weż sie za ogarnięcie tego, lub rob cos w tym kierunku by polepszyć sprawe, ponarzekać każdy potrafi ale żeby cos zrobić to już sie niechce, nie martw sie spoty czasem bywają
EsiowY-CRX, Thomson, Spoty na czas zimowy byly jak wiadomo zawieszone (choć kilka sie odbyło ) Mamy zgrana ekipę co prawda jest około 8 osób Gliwice, T-G i okolice ale chłopaki zawsze sie postarają znaleźć czas choćby na godzinkę podjechać i pogadać zwierzu dołączył linka więc jakby co to zapraszamy
Przyjade na spot ale tylko po to by dowiedzieć sięco wymienić w mojej solniczce. Prosiłbym o porady.
Przyszłe plany już mam co do autka ale chodzi mi o inne rzeczy. lepiej sie znacie więc proszę o cierpliwość do mnie.