JC , FOTA zależy w której części krakowa mieszkasz to bym Ci ulice podał no i serwis oczywiście - jakbys robil autko u chłopakow z wielicaru w balicach to by ci czesci załatwili po fajnej cenie ...
jesli chodzi o łożysko to nie wiem czy nie warto wydać na orginał bo zamiennik może szybko paść !! ale to już kwestia dopytania
Davids napisał(a):JC , FOTA zależy w której części krakowa mieszkasz to bym Ci ulice podał
Srodmiescie , blisko Bagateli. Takze gdzie najlepiej ??
A Serwis ten jest troche daleko ;/ , ciekaw jestem czy drogo maja na wadowickiej , za Booma Square , bo zaraz kolo pracy to mam i mogl bym im zostawic auto z rana zeby zrobili a wieczorem po pracy odebrac.
Panowie i panie, zapraszam Was do nas czyli "MaXima" na ul. Fatmiską 2, to jest w NoWay Hucie , skrzyżowanie kocmyrzowskiej z bulwarową, po przekątnej do stacji ARGE.
simery mam dobrej firmy FEBI tuleja moc. amora: 35,00 i mocowanie do karoserii 40,00, łożysko też mam konkretne bo SKF ale ceny nie pamiętam, później dam na forum lub PW
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
w balicach maja niedrogo i są najlepsi !! mi za wymianę uszczelki pod głowicą, pod deklem oringi od świec uszczelki pod kolektorami ustawianie zaworów i inne pierdoły z tym związane krzykneli 150 + 30-40 za planowanie głowicy
heheh kolesia z wieliczki juz obczailem 230 zl w zasadzie to potrzebna jest skrzynia biegow, szyba przednia i blotnik od strony kierowcy przod max do 150 km od krk wiec jak co prosze na priv lub gg
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.