Sauron napisał(a):spotkania samych crrek i tez kwestia który dzien i co ile ??!
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Sauron napisał(a):spotkania samych crrek i tez kwestia który dzien i co ile ??!
moim zdaniem raz na 2 tygodnie np.
miejsce GEANT bardzo fajnie...
tak jak pisalem - niedziela u mnie odpada
bo o 19 mam wtedy spoty mojego klubu pod Geantem...
moznaby np w piatek sie umawiac...
heh
a stojac "za" MCDONALDS... stoi sie fajnie przy ulicy wiec bylibysmy widziani 
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
bo jak wkoncu bde miala mozliwosc pojawienia sie na spocie to chcialabym zobaczyc troszke tych cudeniek

, najwidzoczniej reszta ma inne plany
giscrx napisał(a):temat jest od wczoraj, a temacie wypowidziało się ile osób z KRK, pięć? Davids, wiadomo że nie jeździ się na spota dla samochodów, ale jak nie ma samochodów to nie ma ludzi, najwidzoczniej reszta ma inne plany
![]()
a jeżeli chodzi o spoty, to z upływem czasu w miarę lepszego poznawania się można zawsze zrobić coś innego, wyskoczyć na gokarty, w lecie zrobić grilla, itp.
LUDZIE Z KRK, WYPOWIEDZCIE SIĘ W TEMACIE CZY WOGÓLE MACIE OCHOTĘ JEŹDZIĆ NA SPOTY, PRZYNAJMNIEJ WIADOMO BĘDZIE CZY JEST SENS PISAĆ O TYM.
z GIS-em sie zgadzam trzeba cos organizowac bo tak to bedzie wielkie nic!! za jestem za gokartami grillem nawet za organizowaniem 1/4 mili na danym odcinku a nawet sprawnosciówki to jest kwestia dogadania co i jak
organizacjii i ludzi którzy by na cos takiego szli!! A tak propo kto by sie dziaij pisał na spota ?? i gdzie ??
. 
tylko trajką nr 22

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość