Mrys napisał(a):Witam , mam pytanie , czy wie ktoś , coś na temat zdewastowanego turkusowego EE8 stojącego przy francesco nullo ?
Być może był już temat , ale nigdzie nie moge znaleźć ;/
Mrys napisał(a):Chlop , ktory jest sasiadem wlasciciela tego Crxa powiedzial , ze czyms sobie przeskrobal i dresy zdewastowali mu samochod. Ogolnie podobno chlopak jest nieosiagalny i nie ma go chyba w polsce"
orowiok napisał(a):Jako że crx'y w Krakowie nie maja spotów to jak ktoś ma ochote to zapraszam 21.09 pod Plaze. Grupa Krakow z civic4g robi spota i możemy się z nimi ustawić

Mrys napisał(a):Pytałem się , bo kolega jest na etapie kupna Crx'a i marzy mu się EE8 . Chłopak mieszka na al.pokoju i sam zlokalizował twoje ee8 i się napalił , że być może jest na sprzedaż. Szkoda auta jak [czlonek meski]... ;/
Tak jak wyżej napisane , powodzenia w odbudowie
Maniek93 napisał(a):Panowie... szok. Ktoś mi zajebał z auta.. gałkę oO (skunka). Wróciłem z roboty, zostawiłem auto pod blokiem, zachodzę 2 dni później do auta, a tam goły gwint :/ Nic innego nie zginęło, nawet nic w aucie nie było przegrzebane, sama gałka.
ps.. jeśli to czytasz, to wiedz, że życzę ci żeby ci ręce poupierdalało..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość