Btw, trza było mu tą blachą przez łeb - trzymana poziomo jest wystarczająco wytrzymała

mnie w zeszły piątek złapali na wlocie do Warszawy
Jest tam takie miejsce że jest znak teren zabudowany i skrzyżowanie kolizyjne w poprzek. Widząc skrzyżowanie dałem po heblach na wszelki wypadek jakby ktoś z podporządkowanej sie przede mnie wepchał i miałem 80km/h jak się zbliżałem do skrzyżowania. W tym momencie z krzaków wyskakuje pan policjant z lizaczkiem
Jak mnie ustrzelił miałem 91km/h. Kto by pomyślał że na wlotówce do Wawy jest dozwolone 50
Taka wieś to może być tylko w naszej stolicy. Chcieli mi dać 8 punktów i byli bardzo zdziwieni że nie mam żadnych na koncie. Tłumaczyłem się że widziałem niebezpieczne skrzyżowanie i zwolniłem do 80, musieli mnie ustrzelić w trakcie hamowania. W końcu mnie puścili wolno
Ciekawe co by było gdybym nie zwolnił przed tym skrzyżowaniem i miał na radarze z deka więcej

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):1000zł oraz 16toma punktami karnymi
ale gorzej z punktami, bo trzeba się przez rok pilnować, a niedużo zostało :/ ja mam obecnie 5, złapane dostawczakiem
za pierdołę, gdyby mi przypadkiem wpadło coś takiego jak Tobie już bym miał całkiem cieniutko. No ale jak to zwykle przed kamerą pokazali władzę.
. Punkty zbierałem za głupstwa ale nie liczyłem tego i sie nazbierało .Choć byłem mocno zdziwiony ze to już. Gdyby nie fakt ze ostatnie punkty (6) skasowałyby mi się 2 tyg po przekroczeniu 24 nic by się nie stało.
PeeLeeN napisał(a):na tym linku co Jerr wrzucil nie ma tego

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości