chcialem zaslonic w ED9 siatka drobna seryjn wlot powietrza w zderzaku ten pod tablica rejestracyja. czy ma moze ktos jakies fotki co i jak? bo jak wytne ten pasek plastiku na srodku to zostana mi dziury po bokach w zderzaku. czy jest jakis sposob zeby tego uniknac?
no wlasnie czym tam zalepic bo jak sie wytnie ten pasek to po bokach zostana takie male trojkatne dziur bo ten pasek jest pusy z tylu...bo chcialem to wszystko wyciac w cholere i siatke drobna wtawic bo jak ostatnio zaliczylem kamien to mi na wylot przez chlodnice przelcial...
może po pozostałościach z wycinania, spróbuj dopasować - dorobić, łatki takie aby pasowały do dziurek i jechać do spawania plastyku, po spawaniu jak dobrze dopasujesz elementy to śladu nie będzie
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
mam inne rozwiazanie...nie wytne tego plastiku co idzie przez srodek tylko wytne reszte tych plastikow tak zeby nie zostawic dziur nigdzie i podleje od tylu siatke aluminiowa czarna i nie bedzie widac jej prawie bo to nisko a przez nia to nawet mucha mi do srodka nie wpadnie:) bo nie wiem jak jest z zderzakiem w wersji po lifcie moze on by jakos lepiej pasowal do zaslepienia ta kratka? a tak przy okazji to jak te listwe ze zderzaka przedniego zdjac i zalozyc nowe? czy one sa na zatrzaskach tak jak listwy boczne?