w takim razie jesli auto jest na sprzedaz, biorac pod uwage fakt, ze to democar wiec na pewno bedzie nizszy niz koszty produkcji. Jesli silnik jest nieruszony tylko pochromowany no to stawiam, ze to auto moze kosztowac ok 60-70 tys zl... druga sprawa, ze tym sie nie da jezdzic, chyba ze przyszla posiadaczka nie mieszka w pl...bolec101 napisał(a):Ktoś napisał 100 000 koła - chłopie ochłoń, liczę na przemyślane sumy.
pozdrawiam
bolec101 napisał(a):skąd kuurwa ludzie w Was tyle wrogości i chamstwa w wypowiedziach.
bolec101 napisał(a):Po co dorabiać piździee uszy...
bolec101 napisał(a):Cześć. O tych uszach to było bezosobowo, nie miałem na myśli nikogo mieszać z błotem i chyba nie zmieszałem oprócz polaczków ale to prawda niestety. Wasza strona jednoczy fascynatów Hondy CRX i to jest dobre, dlatego powinno się sobie "pomagać" w miarę możliwości tak sądzę a nie podcinać skrzydła. Ostatnia wypowiedz iVT w pełni mnie satysfakcjonuje, chciałem podziękować na for. publicznym ale mnie wyprzedziłeś zamykając temat. Dziękuję za możliwość skorzystania z wiedzy Waszej społeczności.
Nie czuj urazy.
Pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości