Witam mam taki problem chcem zalorzyc zapinki ktore sa do przednich masek na tyl do rexa bo mnie wku.rwia jaki mi tylna klapa wali na dolach rusza sie i chcem ja przypiac do tylnego pasa patrzac od srodka jet wysoko wiec jak kupie zapinki i tak musze bolce dorobic bo beda zakrotkie czy ktos ma cos takiego zrobionego u siebie jakies fotki? albo inny sposob na ta klape
odbojniki na maksa wykrecone poprosu patrzac od srodka podczas jazdy klapa trzyma sie na zamku i sie rusza gora dol tak jak przedstawilem na tym niby rysunku heheh
Moja koncepcja to wyjmij z pod ucha co wchodzi w zamek podkładkę która tam jest i wtedy dociska zdecydowanie klapę... I regulacja od boi i będzie dobrze... U mnie dużo pomogło ale jeszcze jak słońce do grzeje to odboje potrafią piszczeć na dołkach radzę kupić filce jak pod stópki się nakleja mebli żeby nie rysowały i nakleić na te orginalne miejsca i po sprawie bez zapinek i spinek będzie dobrze.
[ Dodano: 2010-06-02, 23:07 ] Koncepcja szybka, tania i skuteczna bo podkładka jest całkiem gruba...
po bokach ida zapinki, mozesz tez sprobowac wariantu z niezastapiona tasma, oklejasz balwanki izolacją, i lecisz jeszce w dol, tak jak bys przedluzal balwanek. u mnie pomoglo, i nie skakalo, i nie piszczalo