Nie wiem gdzie wy macie takie ceny ale podajcie adresy to ja pojade za 10 min i kupie takie felgi z oponami za 8 000 zl....
Dread, moim zdaniem nie beda pasowaly do twojego PEUGEOTA, hahahahaa
Co do cen to rozne mody mozna robic na roznych czesciach i w roznych firmach (nie koniecznie super-profesjonalnie) czy nie tak?
Chlopak chcial zeby mu napisac jak to MNIEJ WIECEJ w Polsce wyjdzie, nic nie sprecyzowal.
Tak na prawde to jest to powiedzmy od 80000 do nieskonczonosci.
Pozdro
hehehheehe
co do auta, Alpiniste napisal, ze w hocie moga zrobic cos takiego. Ja osobiscie do hot'a nie jestem przekonany nie z moich doswiadczen ale z wypowiedzi roznych ludzi na temat tej firmy, a do tego ich projektow - jakos nie powalaja mnie. druga sprawa, chlopak zapytal pozniej ile wynioslby sam tuning zewnetrzny. wiec odpowiadam: jesli zrezygnujesz z chromow, zmniejszysz felgi i wstawisz np. zwykle 16'' aluminiowe + oponki to zaoszczedzisz kilka tys zl. jesli zrezygnujesz z audio to kilkadziesiat tysiecy. Jesli chodzi o sam wyglad to mysle, ze w 40 tys. udalo by sie zmiescic i to bez jakichs wiekszych problemow, takie jest moje zdanie. a trzecia sprawa, chlopak ma w profilu ee8 a nie wie co to za crx