siemka, może dziwny temat, ale kminie jak delikatnie i aby nie wyszpecić przodu go poszerzyć. Mowa oczywiście o ee8. Nie piszcie, że tjuning wiejski itd. Ma to oczywiście wyglądać, a dzięki temu chce wyprostować koła bo jak większość wie mam et15 i 8" felgi i jakoś tak opona ma z 1mm luzu
Reperaturek przednich błotników raczej nie ma,tylne będą miały inny łuk.Kupować błotnik żeby rżnąc reperaturkę raczej się nie opłaca .Najleprościej podjechać do jakiegoś magazynu z blachami z błotnikiem i dobierac .Jest taki gość we Wrocławiu na ul śnieżnej i blachy załatwiałem u niego,zawsze mogłem coś poimprowizować .Jak polecisz z przodem ,to tył też powinieneś zrobić ,bo głupio to będzie wyglądać
Tzn z przodu tyle co chce zrobic to na tyle bedzie ok ze tyl nie bedzie szpecil, to ma nadal przypominac serie ... zobacze moze zmiksuje 4seryjne blotniki
Tak jak wobellos pisze rurka nakładasz na koło i jeden rusza powoli autem wychodzi rant mowie tu o nigdy nie ruszanym nadkolu ,, bez szpachli ,, bo odpadnie ja mam zrobione rolerem zapina sie na piaste podgdzewa sie nadkole i kreci lewo prawo ale teraz to juz kit nałożony
hehe no tak wiem, że tak się robi, ale to kompletnie nie wchodzi w grę bo
1.) za potrzebuję trochę szerzej
2.) każdy blacharz dobrze wie, że szczeliny pomiędzy błotnikiem, a drzwiami zrobią się bardzo duże i będzie szpeciło auto (wiem bo już to sprawdzałem jak już nie miałem wyboru )
Ktoś mi podpowie czy solka ma zbliżony profil nadkoli ?? Na necie znalazłem poszerzenia gotowe więc trochę podmodzić i by było super, ale nie wiem jak kształt w solniczce