zagadaj do ludzi ktorzy sciagaja czesci z japonii bo w stanach ciezko o to bardzo. W pl to mozliwe ze w ASO, zadzwon i sie zapytaj. Jak zglebisz temat to napisz tutaj co i jak
allegrowe sa do kitu. Robi je firma HEKO i wygladaja tragicznie. Wlasnie cos w stylu allegro tuning. Zapomnij ze beda przypominac choc troche te owiewki z banera u gory
siemka. po co Ci ten badziew . Ojciec ma w corsie to przy 80 to tak szumi że się siedzieć nie da w samochodzie. a przy 160 (bo tyle nawet poleci) jest tak samo głośno jak by się szyby do końca opuściło. osobiście odradzam Ci ten patent. pozdrawiam
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
to jak z tymi owiewkami, gdzie je dostać, bo po ebayu szukałem i jedyne co jest do rexa to na szyber osłona, no chyba że źle szukam, ja wpisuje w wyszukiwarce" wind deflector"
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
jesli moge cos dodac od siebie to nie kupujcie podrobek bo szkoda tylko na to kasy. jest to tak specyficzna czesc ze musi byc odpowiednio wyprofilowana i jesli nie bedzie to oryginal to bardziej zeszpecicie samochod a to ma przeciez byc funkcjonalne i poprawic wyglad samochodu
nie przestraszcie sie ceny prawie 100 funtow bo tyle jest to warte
wybierzcie odpowiedni model bo sa dwa rodzaje:
- do crx'a ze skladanymi lusterkami (power folding mirrors)
- ze zwyklymi lusterkami (NON power folding mirrors)
ps. nie chodzi o sterowanie elektryczne tylko ze sa elektrycznie skladane a wiec raczej takich nikt nie ma w Polsce (opcja druga dla wiekszosci)
ps. moge pomoc z zaplata za nie i z transportem do Polski bo wracam 1 pazdziernika jakby ktos sie napalil i nie mogl sobie poradzic. w razie czego lapcie mnie na GG
kamilos napisał(a):nie przestraszcie sie ceny prawie 100 funtow bo tyle jest to warte
eeee...wcale się nie przestraszyłem, ja tylko spadłem z krzesła