z tego co pamiętam to jest stockowy kolor ek4 na europę ale mogę się mylić teraz, nazwę i kod mam na swoim kompie, a teraz piszę od dziewczyny, jak sprawdzę podam Ci dokładnie co to jest i na czym było oryginalnie
pirul napisał(a):ooo nie, tylko nie maluj sola na ten kolor! ja go znalazłem i to jest mój kolor!
tyle w temacie
szukajcie innego koloru bo duble są bez sensu
żeby pokazać że to nie żart
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
to jest kolor z jdm/edm ap2 i nazywa się moonrock metallic, ale teraz to juz ch.uj z nim... poniżej na ek4
Diups napisał(a):w stylu JDM z amberami

a ambery maja to do jdm-u............ze sa i juz
Diups napisał(a):pirul napisał(a):ooo nie, tylko nie maluj sola na ten kolor! ja go znalazłem i to jest mój kolor!
najprawdopodobniej jest to kolor z s2000 i na przelomie tego miesiąca solka dokładnie w tym kolorze... w stylu JDM z amberami i dokładką MUGEN pod sola dedykowaną wyjedzie we wrocławiutyle w temacie
szukajcie innego koloru bo duble są bez sensu
tutaj fotka jednego detalużeby pokazać że to nie żart
![]()
mam nadzieję że właściciel nie będzie miał pretensji
Obrazek
PS: też chciałem ten kolor... teraz w planach mam inny

czyli to nie kwestia swiatla tylko inny odcien po prostu wiec de facto moonrock metallic jest dalej dziewiczy jeśli chodzi o solki 

pirul napisał(a):a co mają ambery do jdm?
łapiesz ziom ?
rezerwuję 
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość