Mogłby ktoś z was pokazać jak to wygląda u Was na Solkach?
Ja noszę się z zamiarem wymiany tylnych lamp właśnie na takie (narazie z tyłu siedzą lampy clear lexus style smoked, według mnie za ciemne i "ciężkie" do czarnego auta).
Według mnie red&white to najładniejsze lampy tylne jakie można kupić do del Sola. Fotek nie mam ale widziałem takie na czarnej (jakaś reklama w gazetce Top Gear) i na prawdę pasują świetnie. Tak więc nie zastanawiaj się, tylko śmiało działaj
Było 2x SOHC VTEC, jest DOHC E-TEC
USŁUGI KSIĘGOWE WARSZAWA / RASZYN
Parówa, te twoje lampy też mają taką obwódkę srebrną?
W moich mnie ona strasznie denerwuje, wogóle lampy są za ciężkie, czarne; caly samochód przez to robi się bardziej "szrotowaty". Pół biedy kiedy lampy są włączone, wtedy to jeszcze jakoś wygląda. Ale na wyłączonych,... katasotrofa.
Chyba kupie te clear red-white
Ma ktoś zdjęcia jak one wyglądają na czarnym egzemplarzu??
Clear red-white... Pisałem to już nie raz i napisze jeszcze raz. Najłądniejsze lampy jakie są w tej chwili dostępne do solki... Zmieniaj zmieniaj na pewno zyska na wyglądzie a swoje jeszcze odsprzedaż i coś ci się zwróci.Pozdro.
Ja mam red white'y i będę malował obwódki.
Patent jest jeden... Spray xD
To jest plastik zwykły, zedrzeć chrom, zmatowić papierem i spray na czarno, nie ma bata żeby zszedł jak się zwiąże z plastikiem.
"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson
Ja mam takie lampy i pomalowałem te chromowane obwódki czarnym sprayem i jest git. Te chromowane obwódki jak dla mnie wyglądają tragicznie ale po pomalowaniu jest bardzo ładnie. Jak sobie kupisz te lampy to najpierw zanim je założysz weź przezroczysty sylikon i uszczelnij je dookoła tam gdzie zewnętrzny plastik łączy się z resztą lampy bo te lampiony to niestety jest chińszczyzna i nie są w zasadzie niczym uszczelnione i jak będzie padał deszcz to Ci po prostu zaparują.
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.