O to mnie własnie sie rozchodzi Musimy chyba porozmawiać o szczegółach....a moze nawet jak będe w domku to podskocze do Gorzowa .....jeśli pozwolisz....
A może takie zegary by zamówić?
Koszt na EBAY to 20 $ plus 20$ za przesyłke,mysle ze jak by ktoś sie jeszcze na nie złożył to bym był chetny.
Niestety tam jeszcze nie jestem zalogowany więc narazie ja bym nie zamówil chyba że ktoś ściąga z tamtąd rzeczy to by sie dogadało.
są także bez czerwonego w następnym tygodniu chyba bede zamawiać,również przednie lampy super clear angel eyes.moze i tylne lexusy.Koles zamawia to wszystko na EBAY.Ceny tam są 3 razy tańsze niż u nas.z przesylka wyjdzie o polowe taniej.Ale jesli sie zamowi wiecej sztuk to cena wyjdzie nizsza.np.lexusy do tyłu to koszt 85$plus wysyłka 50$ czyli i tak nawet tanio.już nie mowie o postojówkach clear ktore są na allegro po 160zł.a tam po 10$
jak cos to dam znac jesli już sie zdecyduje co zamowić.
zalezy ile koles sobie wezmie za ta przysluge, jak mozesz to napisz ile zaplacisz i od razu kontakt do goscia bo wiele osob zamowiloby sobie lexuxy :wink:
Chyba jutro będę wszystko wiedział a z przysługe to on tylko weźmie tyle co za fatyge.Własnie znalazłem dziś jednego sprzedawce ktory ma 3 rzeczy i za przesyłke mozna zaplacic tylko raz.ja chce sobie wziąć przednie lampy z postojówkami clear i tylnie lexusy ze środkiem czarnym lub ala carbon.Bo do czarnego nie pasuje tyl na biało.
wlasnie do czarnego bialy tyl pasuje bardziej niz do innych kolorow to raz,zegary te wer US beda mialy przeklamanie w kilometrach bo sa tylko do 200(120mph),ja kupilem wersje eur (80ojro)sa do vitkow i do ED9,drozej ale jednak lepiej to dwa,jesli masz kogos madrego w USA to moze ci sie uda pociagnac pare gratow bo to zaden problem na ktore chetnych bedzie pare osob,ja juz bym kupil worek rzeczy po tamtych cenach+wysylka+jakas normalna twoja dola,w DE nie mam problemow z zakupami z ebaya ale do USA moje lapki sa za krotkie przynajmniej narazie
Z tymi zegarami to nie wiedziałem ze bedąone przeklamywać.Myślałem że poprostu nie chciało im sie dorobić cyfry 220 i 240 i pomysleli tylko o sobie czyli w milach.
W nastepnym tyg.prawdopodoie bedę zamawiać dla siebie,jesli wszystko wypali to gościa polece i dam na niego namiary,również mogło by iść przezemnie ale mi to bez rożnicy.Najpierw zobacze jakie koszty wysyłki plus cło.Jeśli bedzie mniej więcej tyle co obliczyłem to wtedy spoko.
Aha,najwazniejsze jeszcze jest to ze chyba jutro jade po CRX`a dla siebie.mam już go zaklepanego więc spoko.Jeszcze pare fajnych pierdół do niego i bedzie ładnie wyglądać.
Przecież tamten gosciu zamawia sobie ciuchy ze stanow własnie przez EBAY i płaci cło na poczcie za paczke.
Nie wiem jak jest z akcesoriami do samochodow.