Panowie mam dylemat i prosil bym o pomoc mam okazje zamienic swoje felgi z zalacznika rozmiar 17" firmy league na te o to roty autox 15" jak myslicie i jakby ktos mial ochote to moze male vt bo ja nie umiem
Ostatnio edytowano 2009-06-03, 23:03 przez karwos, łącznie edytowano 2 razy
no auto-x nigdy mnie nie jaral, ale w porownaniu do tych beczek to bierz rote... ale w zestawie z zawieszeniem... bo na serii (przynajmniej wyglda jak seria) to jest tragedia... w aktualnym setupie to moglbys wystepowac w mam talent
bo zastanawiam sie czy samochod nie straci takiego uroku te felgi ktore sa praktycznie daja mu to cos patrzac na zywo kazdy luka na felgi bo na nich na zywo prezentuje sie konkretnie boje sie ze na rotach to moze przepadnie dlatego pytam i zawias jest w planie narazie mam pare technicznych zmian do zrobienia ale zmieniajac na roty chce go wlasnie posadzic nizej
Zamieniaj się jak najszybciej! Auto nie straci żadnego uroku, jedynie zyska Moim zdaniem świetnie będzie wyglądał na czarnych felach z czerwonym lipem + jakaś gleba.
fajne vt szkoda tylko ze te koła takie wyblakniete wyszly ale ok dzieki wszystkim czekam do wtorku wtedy kolega bedzie robil przymiarke moich u siebie i bedziemy sie zamieniac jak wszystko bedzie ok no i gleba musi byc :d
zamieniaj nawet nie patrz na zadne vt !! na tych 17 stoi jak koza a autoxy nie dosc ze ladne to i mniejsze- tylko pamietaj ze sa mocno odkryte i zardzewiale zaciski i tarcze wygladaja przy nich koszmarnie i psuja efekt