Temat czysto teoretyczny.
mam gościa co bawi sie w rózne pierdólki odlewane z form, rózne figurki gipsowe, płaskorzezby, itp. Gosciu chce wejsc w laminaty, jakies spojlery, lotki, cos jeszcze. Po rozmowie temat zszedł na maski.
Jest w stanie zrobic, tylko żeby jemu sie to opłacało to potrzebuje przynajmniej 10 zamówień. Teraz nie jest w stanie okreslic ceny, najpierw musi mieć pewnośc że 10 osób wezmie dany towar, a druga sprawa to nie znalazłem maski do CRXa na allegro z laminatu, ale ja szacuje że kosztowałaby ok 450zł, moze mniej.
Na pewno w miejsca mocowań do zawiasów wpasowane byłyby nakrętki, żeby dobrze się trzymała, co do zaczepu z przodu to kwestia uzgosnienia, czy na spinki czy na zaczep.
Orientacyjnie sie pytam czy byłoby zainteresowanie z waszej strony, czy warto truc gościowi du.pe
Jeśli przede wszystkim byłaby ona idealnie spasowana i cena byłaby przystępna, to może bym się skusił... musi idealnie pasować... to podstawowy warunek.
Mój del Sol na części! --=> http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=60462 <=--
450 pln za taka maske z laminatu to ani drogo ani tanio
w niedziele odbieram delsola i napewno zaraz po swietach bede robil formy do maski dachu klapy i blotnikow i napewno bedzie do wyboru carbon i laminat
balder i jaka cena za dach bylaby ( plus minus )? bo moze bym i maske i dach przygarnal...
oczywiscie oba elementy z carbonu...i o ile wiem klapa ( brak mozliwosci wkrecenia do stelaza ) i dach pod transtop delikatnie sie roznia, rozumiem ze bedziesz robil tylko pod manual?
Ostatnio edytowano 2009-12-03, 22:09 przez Juster, łącznie edytowano 2 razy
dach maska i klapa tyl beda z laminatu i z carbonu
w niedziele bede mial auto na miejscu pomierze i obejze wzmocnienia to podam cene +- 100pln
wczesniej nie chce nic mowic
np. klapa do civica sedana z carbonu to koszt okolo 700-800pln