wklejam to zdjecie bo ktos twierdzil ze ta honda jest "przerobiona komputerowo"
chyba chdzi o moją wypowiedz,jednak ja nie powiedziałem ze ta Honda jest przerobiona komputerowo.Ja powiedziałem ze zdjecie jest retuszowane!(troszeczke wygładzone,błysk jaskrawosc) i nadal tak twierdze.A traba nadal mi nie siada. :mrgreen:
A teraz gdy widze ten srodek :lol: .Jak juz powiedziałem to kwestia gustu.Ja przeznaczyłbym te kase na podzespoły i na to by była jek najbardziej orginalna.Nie mam nic do tego ze komus podoba sie cos innego niz mi.(Ja np.nie znosze musztardy a wiekszosc lubi-cos w tym sesie)
Sorki za długosc.
pozdro
[ Dodano: Sob Gru 04, 2004 9:29 pm ] A teraz nie na temat;popatrzcie na posty Malcolma ,Pawła K 3M i moje .ale jaja.
Retusz nie retusz, duskutuje sie o gustach czy tez nie, wg mnie ktos musial byc jakis uposledzony zeby tak spie....lic takiego ladnego v-tec'a :shock: Szkoda ze nie ma zdjecia tylu z zamknieta klapa, ciekawy jestem jak wyglada lotka na gorze tylnej szyby (przy zamknietym bagazniku) :roll:
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
mam dostep dp takich zderzakow .. jak by ktos chcial chodzi mi o pzredni .. tylko te moje maja jeszcze wyciecia na halogeny .. ale idzie je zakleic .. tanio :>