witam chce pomalować pokrywe o tak galeria/details.php?image_id=12034 tylko chyba na czerwony i mam kłopot bo w sklepie powiedzieli mi że nie ma kolorów tylko czarna i srebna może znacie jakieś dobrą firme farby bo to na fotce jest niebieska i pojade do tego skleku i mu pokaże
Ostatnio edytowano 2006-05-08, 06:09 przez Mailo, łącznie edytowano 2 razy
Pinki może jakoś blizej mi na po napiszesz musiałeśściągnąś pokrywe ta a jak napis ?? i tak to się nazywa VHT w sprayu i gdzie to kupiłęś i czy na allegro jest
szyscisz pokrywe ze starej farby najlepiej takim gestym rozcienczalnikiem, oddtluszczasz tak zeby idealnie srebrna byla,
i wedlug instrukcji na puszcze malujesz:)
pierwsza warstwa, potem po 10 minuteach druga i trzecia i czwarta w odstepach 3 minutowych. Farbe mozna na ebayu znalesc.
Witam wszystkich
Mailo malowanie pokrywy zaworów mam już za sobą.
Nie ma z tym problemu powiedz tylko czy chcesz zachować oryginał bo w d16z5 pokrywa pomalowana jest lakierem ze strukturą( chropowata i matowa).
Witam podepne sie pod temat chce pomalowac pokrywe na niebieski mat najlepiej chropowaty czym pomalowac skad dostac ta farbe vht ??
a jak nie to jaka farba najlepiej to zrobic ??
nie wiem czy VHT jest niebieska ,ja kupiłem od użytkownika na forum który sprowadził ja na własna rękę
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE