Mam problem mianowicie chodzi o przyciemnienie szyb piecowo tak żeby był atest chomologacja czy jak to się zwie czy zna ktoś firmę ze śląska lub bliższych i dalszych okolic która się w tym specjalizuje?? byłbym wdzięczny za namiary.
moze to pojawila sie juz druga firma?
do tej pory byla tylko ta jedna z Zielonej Gory.
nie wiem czy orientujesz sie w cenach takiego zabiegu? do mojego del sol'a (3 szyby) przyciemnienie piecowe kosztuje 1000 zl :!: :evil: jak mi to powiedzieli to prawie ze stolka spadlem. ciekawe jest to ze jak dzwonilem z 6 miesiecy wczesniej i pytalem o przyciemnie w Fiacie Bravo i 307 SW to powiedzieli 700 za Bravo (5 szyb) i 1000 zl za Peugeota a szyb jest az 7. dlatego nie rozumiem czemu zazyczyli sobie tyle za CRX :?
www.technicolor.pl kiedys sie ich pytalem o przyciemnienie w 2 gen i powiedzieli ze koszt to kolo 700-800 zl. ale teraz widze ze ta stronka cos nie hula (moze tylko u mnie a moze cos robia...) a firma jest z krakowa albo z zielonej gory jesli dobrze pamietam....
ps. na 100% jest tez w wawie cos takiego bo widzialem jak byli wystawieni w modlinie...
Kaspol jesteś tego pewien :?: :o :o w życiu nie słyszałem o przyciemnianiu przedniej szyby a nie jestem w tym temacie całkiem zielony bo u siebie też mam przyciemnione. :wink: :wink:
Ale na pewno jest w przepisach, że przedniej szyby nie można przyciemnić (na bank) :!: :!:
Pały jakby ciebie złapały to by ci chyba j**a urwali :mrgreen: :mrgreen: , nikt tego sie nie odważy zrobić bo pojedziesz sobie gdzieś wieczorkiem i będziesz H widział, spowodujesz wypadek, przyjadą Gliny i pierwsze pytanie kto ci to zrobił.
Przednia szyba musi mieć 100% przepuszczalności światła to jest pewne jak podatki.
Tak przy okazji - jak ktoś się zdecyduje na przyciemnianie szyb to bądzcie gotowi na to, że wam uszczelki w bocznych tylnich szybach uszkodzą. (mi tak zrobili i mam szybki wklejone teraz), uszczelki jest BARDZO ciężko dostać