oba od golfa3 tylko pierwszy od cl/gl a drogi od gti miałem obie hokejki... droga jest ładniejsza, ale tez duzo wyzsza... jak masz glebe w aucie, to boędzie zahaczac na nierownościach...
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!
mam dla ciebie lepsza wizje, zaloz pod zderzak lotke z klapy bagaznika od jakiegos samochodu, chodzi mi o lotke podparta w dwoch ewentualnie trzech miejscach i ktora odstaje od klapy ok 5 cm, ja tak przymiezalem i wygladalo lepiej niz te plastiki smieszne, ale kazdy ma inny gust
Oooo co ja widze, moje zdjecie Wonski nie jestem zly o to.
Hokej z CLa jest ok ale bardziej do mnie przemawia z gti/vr6 dlatego tez taki zalozylem Jak macie sporą glebe to nie kupujcie podróbek z allegro bo sa za twarde i nie wyginaja sie tak jak oryginal,podrobki sa ok ale ja moj juz prawie urwalem
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna www.sm-foto.pl
no i nie malujcie pod kolor bo farba odpryśnie przy byle zahaczeniu. dokładka z g3ładnie pasi tylko trzeba ją na środku skrócić troszkę.
jestem za opcją nr 2
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
DŻEJKU napisał(a): dokładka z g3ładnie pasi tylko trzeba ją na środku skrócić troszkę.
Skrócić? Jej troche brakuje, przyjżyj sie dokladnie u mnie na zdjeciu na srodek hokeja, tyle go brakuje, nie mam pojecia jak innym wychodzi to idealnie
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna www.sm-foto.pl