oponki tez juz zamowione i suma wyszla hm :shock: :shock: :shock: ,ale alumy jeszcze nie dotarly bo to jest jakis specjalny chrom SLC czy jakos tak i to sie robi tylko na indywidualne zamowienie i musze czekac jeszcze jakies 2 tygodnie .zona to mnie znac nie chce i do konca roku mam BEZWZGLEDNY CALKOWITY :?: :?: zakaz kupywania jakichkolwiek gratow do auta.to jest straszne.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
i juz sa fotki ,a pozniej tez graty jakie kupilem indiglo wyskalowane do 240 km i lusterka w chromie z migaczami,nie wiem czemu ale moge wrzucic tylko 3 fotki co mam zrobic zeby ich bylo wiecej.?
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
ladny jeep-crx:P prosi sie o porzadna glebe no i jeszcze jakies body. Co do fotek to mozesz wrzucac maximum 3 w jednym swoim poscie chyba, ze beda to obrazki pobierane z innego serwera...
no i przydało by się też tą rdzę z nadkola wywalić;) ale felgi przebogate:D:D po prostu moc:) ładne nawet bardzo a nie puszczasz autka w dół?? bo takie cosik wysokie:)
pojdzie na dol ,mi sie tez nie podoba teraz ale ja chce jak juz to gwinta zeby bylo ok a narazie musze sie powstrzymac z kasa bo kobieta strasznie skrzeczy ale zglebiona bedzie i to porzadnie ,a kolka sa zkrecane 2 czesciowe.
hehe taka terenowka jak moja , ale jak na nasze polskie drogi to w sam raz,ale gdybym mieszkal za zachodnia granica tez bym obnizyl. oponki mi sie podobaja "design by giugiaro"