Krzyh00 napisał(a):a pozostale 10% to gimnazjum
Są wyjątki
Ja tam leje z 5m na takie tjuninki, ale nie zaprzeczam, bo 99% ludu odemnie nie wie co to tuning i ubustwia takie wyobwieszane burakowozy.

styliści rexa męczyli się latami by stwożyć tak piękną linie nadwozia, więc szanując ich wysiłek i prace niezawiesiłbym tego badziewstwa na klape
ale jeżeli się komuś to podoba i po nocach niebęda mu się śnili inżynierowie hondy, to zamontuj
pozdro Cynek!
pozdro
na fotkach to wygląda dziwnie ale w rzeczywistości ludzie twierdzą inaczej
nie jest wysoka takk jak w innych CRX'ach
a tak samo sie was spytam... skoro inżynierowie wymyślili CRX'a to po co go obniżacie ?? i co wy na to ?? CFANIACZKI ?
zdiołem lotke i wygląda nudno ten crx...ale zależy w jakim kolorze. Np gdybym miał czarnego crx'a tak jak wtedy to napewno bym jej nie założył bo siara a teraz mam 2kolory dosyć jasne i rzucające sie w oczy i tylko z Lotką... ma wyglądać inaczej, i jakoś nikt mi tego jeszcze nie powiedział abym ją ściągnął. Do tej pory każdemu sie podoba a po zdjęciach sie nie oceni skutecznie 

a w ff wd to jest bardzo niekożystne:P 
M!R@S napisał(a):i jakoś nikt mi tego jeszcze nie powiedział abym ją ściągnął. Do tej pory każdemu sie podoba a po zdjęciach sie nie oceni skutecznie
Co prawda JDM mi sie podoba, ale póki co nie mam tak auta zrobionego. Skoro np Tobie ta lotka się podoba, to ok, ja takiej bym nie załozył. Moje biale fele i naklejki tez nie każdemu sie podobaja 
M!R@S napisał(a):a ja jestem i tak za lotkąna fotkach to wygląda dziwnie ale w rzeczywistości ludzie twierdzą inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość