dowodzik mógłby pójść do psiarni na troche 

men_11 napisał(a):Góral koleżko chciałem Cie uświadomić że koła z tego co mi wiadomo nie zabardzo mogą wystawać poza nadkoladowodzik mógłby pójść do psiarni na troche
Google Translator i lecisz 
na te Varrstoeny oczywiscie
Jak ktos ogarnie sklep w ktorym sprzedaja te felgi to do czech mam 50 km 

rogalike napisał(a):Góral jest sens kombinować i sprowadzać felgi? nie lepiej brać to co się pojawi na allegro? albo z http://www.dragwheels.pl/ ?
Gdybym miał 2,5k PLN to brałbym te Varrstoeny
Wierz mi że przez dwa ostatnie miesiące przeszukiwałem na bieżąco Allegro i CKpl i nic fajnego w tym stylu nie znalazłem 

Tu akurat w podkładzie, teraz są czarny mat. Firma Autec 7.5Jx15 et35. Nigdzie takich nie znalazłem niestety

dj-napster napisał(a):Cień696 napisał(a):7cali na 195 bedzie gitarka 6'' to lipa opona juz plywa
ale przy 7'' rant bedzie wystawał poza obrys opony?
nie chce takiego efektu (na zdjęciu lekko przesadzone):
Obrazek
poprzednio miałem jakieś gówniane borbety i rant był schowany, żaden krawężnik itp nie zarysował felgi
Jedyny plus dla 6,5 cali to mniejsza waga felgi (może z pół kilo można urwać przy tym samym modelu). 6 cali jak napisał Cień696 to trochę za mało. U mnie wygląda to tak (Toyo 195/50/15 i felga 7 cali):

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość