pytanie czy chcesz by wnetrza kolory byly kontrastem czy sprawiały efekt jednosci nastepnie pytanie wnetrze eleganckie czy mlodziezowo odlotowo wyzywajace ? (czarno zolte) :oczy: ?
Ciezka sprawa dobrac kolory, ale do czarnego niewiele pasuje, osobiscie nic bym nie zmienial w takim wypadku (jesli chodzi o kolorystyke) chyba ze na beż :roll: Jesli chodzi o czerwone, zolte czy srebrne wstawki to moda lat 90-tych juz za nami, no chyba ze wlasciciel lubi miec rzucajace sie w oczy [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] (sobiscie jesli wogole malowac czy obszywac wnetrze to ja bym zostal przy oryginalnych kolorach, ew. jakies bardziej pastelowe klimaty, jak to ladnie zabrzmialo) :wink:
wlasnie tak mam zamiar to pomalowac , szukam czeronego zamszu na te boczki, ale penie skonczy sie na czyms innym, chyba ze macie pojecie gdzie to dostac
taki zamsz moze u jakiegos krawca(hehe) :mrgreen: .a czym sie maluje tapicere na czerwono???sa do tego jakies specjalne lakiery???
[ Dodano: Czw Gru 23, 2004 11:30 pm ] ERLOY!!!Bardzo mi sie podoba twoja ceerka!!!!wypas!!!!!!!!!!!ile kosztuje taka impreza ze skora w srodku.ja bym sobie fundnal taki niebieski!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: