ceerka CRXWOJA
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

Mariusz19b
Moderator

przez Mariusz19b » 2005-01-05, 22:32

jesli o gustach sie nie opowiada to prosze was abyscie zaprzestali rozmawiania o tym, Wojtkowi trzeba zyczyc jak najlepiej, wystarczy ze ten post przeczyta jakis gosc ktory by chcial kupic ta ceerke i mu sie odechce po przeczytaniu tego co piszecie. Dla mnie ten crx to mistrzostwo pod wzgledem pracy w niego wlozonej w Polsce takich malo. Ma sie podobac wlascicielowi nikomu innemu.

ciastosz
Forumowicz

przez ciastosz » 2005-01-05, 23:22

Co to to tak!!!
prawie jak JDM

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2005-01-05, 23:30

w 100% Mariusz19 dpbrze mówi !! przyznaje mu racje !!
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

Kaspol
Forumowicz

Samochód: crx ee8

przez Kaspol » 2005-01-05, 23:31

mariusz ma racje.ale ja nic zlego nie pisze bo mi sie samochodzik podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CRXWOJ
Forumowicz

Wiatm chłopaki tu WŁĄŚCICIEL UFA

przez CRXWOJ » 2005-01-05, 23:35

Wiecie co jak bym to jeszcze rok temu usłyszał takie komentaże to znowu cały tydzień strudty chodził ale teraz to już spokojnie podchodze.
Powiem wam tylko jedno postawce sobie auto w garażu na półtorej roku i tylko na nie paczcie nie musicie nawet nic robić tylko patrzcie i zoabaczycie potem zły komentaż to szlak was trafi.
No ale teraz pozdrawaiam wszystkich i nic mnie nie rusza wystarczy mi że chcoć niektórym sie podoba. Ale najlepsze jest to że przaktycznie nie ma osoby która sie nei obruci za tym autem i wie to każdy który jechał za mną :lol: no i kązdy też wie że jadąc za mną trzeba mież okulary przyciemniające :oczy: .
Pozatym znowu jestem na topie w FORUM fajnie :D
A auto to nie tylko poszeżenie bo powiem szczeże poszeżenie i lakierowanie kosztowało mnie dużo mniej nie konserwcja. Bo wiadomo nie ma sensu czegoś robić skoro pordzewieje taka wiec całość poszeżenia jest pocynowana a we wszystkie profile zamknięte wtryśnieto koło 12 buterek 0,5 litra ocynku w spraju co prawda większoąć wyleciała ale chciałem mieć pewność ze będzie wszedzie, ale chyba najwiecej miałąem go na rekach.

I jeszcze jedno zapewniam wszystkich że jak nie sprzedam jej na tej aukcji to na zlot u Malkolma będzie już nie do poznania i gwarantuje że oczy wam wyjdą, Wspomne tylko że zdeżak przedni będzie zupełnie innyprogi również, ze USA idą właśnei przednie lampy soczewkowe w drodze jest komplet rozpórek, nowy kolektor firmy OBX Racing headers, kable do świec i jeszcze kilka żeczy a wszystko to powinno być za koło miesiaca w samochodzie oczywiście jak go nie sprzedam. A jak sprzedam to już zaprzaszam na licytacje tych rzeczy :wink:

Jedno mnie tylko martwi ze będzie mi bardzo ale to bardzo brakować zlotów i chyba preludką też wpadne mam nadzije że mnie nie wygonicie. Kurcze już załuje :cry: .
Każdy ktow był na zlocie wie oco chodzi.
Ale jakoś to bedzie moze kiedyś jak będzie mie stać na 2 auto to se jeszcze CRX kupie.

PS. Wiecze w brew pozorów to drogo coś takiego nie kosztuje jak sie to robie samemu i po godzinach tylko wtedy trwa to półtorej roku. Myśle że kosztowało by to z lakiernikiem koło 8 - 10 tyś. A tak dla ciekwaoći własnie robie takie dziwne przeróbki w firmie po godzinach i zrobienie takiego czegos podobnego poszeżenia, móimy o kompleksowym przerobiemu!!! w firmie kosztuje koło 20 tyś w zależności o fantazji klijenta. Tylko nie porównuje co z jakimiś body kitami i innymi żeczmi dlatego że jest to jeden jedyny produkt jednostkowa sprawa i tym samym jeden jedyny samochód. A poszeżenie to nie tylko to co widać najwiecej roboty akurat nie widać.
Jak was takie żeczy interesują to w spbote zrobie zdjcie maski do CIVIC 2001 z włożonymi szybami tylnymi z poloneza.

Macias_TS
Forumowicz

przez Macias_TS » 2005-01-05, 23:43

E tam forum jest po to zeby sie wypowiadac... a o jakiejs rzeczy ktora by sie wszystkim podobala nie slyszalem... tym bardziej tuningowanej furki... zawsze sie znajdzie indywidualista(bez obrazy nikogo oczywiscie :roll: )... kurcze cena wysoka a tuning sie nie zwraca :| ja to bym myslal przyszlosciowo i zostawil taka ceerke dla syna :lol: :lol: :lol:
OCTANE SQUAD

a jakby tak ed9 robilo 12.xxx ?

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2005-01-06, 00:29

Nie ma co gadać mi sie ceerka podoba (nawed przez 2 miesiące miałem ją na tapecie (widok przodu i boQ przed salonem hincy bodajze)) i respect za cierpliwość i ten czas ... szczerze to chciałbym zobaczyć po tej kolejnej modyfikacji !!
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-01-06, 00:57

mi osobiscie srednio pasowalo w CRXWOJA crxie to ze ma na dole czarne, i znowu srebnre
na pcozatku na fotkach ..srednio bylem przekonany co do poszerzenia... osobiscie zawsze marzylem i takim konkretnym... ale fotki tego nie oddawaly
zobaczylem to na REAL (to bylo w modlinie.. na lotnisku)...i cieply mocz polecial mi po nogach :D:D:D

fajnie maszyna sie prezentuje jak widzisz ja w lusterku... niskie.. i zajebiscie szerokie... :)

Wojtek.. mam nadzieje ze nie sprzedasz CRXa.... wrzucisz w niego to co wlasnie zamowiles.
na zlocie zrobimy Ci pozadne sesyjke foto :) i trafisz do dzialu Ekstremalne CRXy :)

Przemek
Forumowicz

Samochód: Ballada

przez Przemek » 2005-01-06, 08:12

Tez mam nadzieje,ze auto zostanie u wlasciciela :) i doczek sie tych nowych przerobek, bardzo chcialbym je zobaczyc kiedys na zywo,czy to w tej formie,czy juz po wspomnianych planowanych modyfikacjach.
http://bracia.com.pl

glanu
Forumowicz

przez glanu » 2005-01-06, 14:16

to teraz cos ode mnie cieszy mnie to ze tyle negatywnych komentazy sie pojawilo :D bo sa szanse ze auto zostanie w "rodzinie" i nie sprzeda sie (bo jak sie sprzeda to wspólczuje rok chodzilem struty po rozstaniu z moja ale juz kupilem v teca okazja :mrgreen: ) a tak serio to boli to naprawde jak ktos komentuje tak cudze auto (a sam ma :kibel: ) bo tylko wlasciciel wie ile go to kosztowalo time&money a efekt koncowy powinien walic na kolana ale glownie wlasciciela nie wiem dlaczego tak jest panowie przeciez jeden woli rybki a drugi rypanie wiec nie zadowoli sie wszystkich (to zadanie dla agencij towarzyskich :D ) moze lepiej napisac tak ladne ale nie moj styl ja wole :roll: np :wink: naklejke pioneer na tylnej szybie czy nie brzmi to lepiej a nie krytyka i krytyka a moze troche samokrytyki :wink: a potem komentaze
ps. woj powodzenia w sprzedazy dla mnie supeeeer i niepowtazalne pod siebie wyzucil bym czarne elem nadwozia( :D delikatnie to ujalem co??) pozdrawiam

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-01-06, 15:12

krytyka moze przyniesc dobry efekt..bo jestli WSZYSTKIM na okolo sie cos nie podoba... (chociazby caly samochod) to znaczy ze wlasciciel ma jakies zboczenia :D:D

widzialem pare crxow wygladajacych jak ostatnia kupa :) ale wlasciciele sa z nich dumni.... tu sie pojawia pytanie "co to jest gust" :D

s38
Forumowicz

przez s38 » 2005-01-06, 15:42

Konstruktywna krytyka jest jak najbardziej ok, a dokladniej mowie o tym, ze jak delikatnie skrytykowalismy u mnie w klubie kilka dodatkow u nowych klubowiczow to tak wzieli to do siebie i potem sami to stwierdzili, ze odpier... tak auta, ze znalazly sie w gazetach :D Takze czasem moze cos dobrego z tego wyjsc. Gorzej jak ktos sie zapedzi i robi z auta helikopter :lol: takich ludzi tez znam, nie ma juz gdzie czego zamontowac ale oni dalej montuja. A co crx wojtka to podziwiam naklad pracy i kasy i domyslam sie, ze 3/4 nakladow pracy nie widac, wiem to po swojej ile rzeczy trzeba bylo zrobic ktorych nie widac i na ktore juz wydalem prawie 10 tyś a ledwo co widac. Ja tez bym pomalowal te czarne elementy i zmienil przedni zderzak, ale w koncu wlasciciel zrobi co jemu sie podoba i to jest najwazniejsze 8)

ciastosz
Forumowicz

przez ciastosz » 2005-01-06, 16:41

Jesli chodzi o mnie to sie wypowiedzialem w kontekscie tylko i wylacznie moich odczuc estetycznych:) Ale jak zaznaczylem nie jestem zwolennikiem daleko idacych modyfikacji stylistycznych. A co do nakladu pracy kasy i czasu to jestem pod WIELKIM, podkreslam WIELKIM podziwem!!!
prawie jak JDM

glanu
Forumowicz

przez glanu » 2005-01-06, 22:00

ciastosz napisał(a):...totalny przerost formy nad trescia...wyglada jak spychacz albo plug sniezny...o ile tyl nie jest jeszcze tragiczny to przod...no comment...

no jakie piekne tlumaczenie przytaczam ci cytat bo moze masz klopoty z pamiecia zanim cos takiego napiszesz to pomysl 100 razy a najlepiej daj link do zdjec twojej furki i podyskutujemy?? to tyle proponuje powrot do tematu
pozdrawiam
PEACE

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-01-06, 22:17

glanu napisał(a):
ciastosz napisał(a):...totalny przerost formy nad trescia...wyglada jak spychacz albo plug sniezny...o ile tyl nie jest jeszcze tragiczny to przod...no comment...

no jakie piekne tlumaczenie przytaczam ci cytat bo moze masz klopoty z pamiecia zanim cos takiego napiszesz to pomysl 100 razy a najlepiej daj link do zdjec twojej furki i podyskutujemy?? to tyle proponuje powrot do tematu
pozdrawiam
PEACE

glanu zupelnie nie wiem o co Ci chodzi i co chcesz osiagnac. :? ciastosz wyrazil swoja i TYLKO swoja opinie na ten tema i ma do tego pelne prawo. nie dyskutujemy tu o ilosci pracy wlozonej w auto, bo tu nie ma o czym gadac, a o tym jak kto widzi to auto. czy jesli dajmy na to ciastosz uwaza ze cos jest nie tak to czemu ma nie miec prawa do wyrazenia tego?

Poprzednia strona   Następna strona