.
:D:D
i trafisz do dzialu Ekstremalne CRXy 
bo sa szanse ze auto zostanie w "rodzinie" i nie sprzeda sie (bo jak sie sprzeda to wspólczuje rok chodzilem struty po rozstaniu z moja ale juz kupilem v teca okazja :mrgreen: ) a tak serio to boli to naprawde jak ktos komentuje tak cudze auto (a sam ma :kibel: ) bo tylko wlasciciel wie ile go to kosztowalo time&money a efekt koncowy powinien walic na kolana ale glownie wlasciciela nie wiem dlaczego tak jest panowie przeciez jeden woli rybki a drugi rypanie wiec nie zadowoli sie wszystkich (to zadanie dla agencij towarzyskich
) moze lepiej napisac tak ladne ale nie moj styl ja wole :roll: np :wink: naklejke pioneer na tylnej szybie czy nie brzmi to lepiej a nie krytyka i krytyka a moze troche samokrytyki :wink: a potem komentaze
delikatnie to ujalem co??) pozdrawiam
Takze czasem moze cos dobrego z tego wyjsc. Gorzej jak ktos sie zapedzi i robi z auta helikopter :lol: takich ludzi tez znam, nie ma juz gdzie czego zamontowac ale oni dalej montuja. A co crx wojtka to podziwiam naklad pracy i kasy i domyslam sie, ze 3/4 nakladow pracy nie widac, wiem to po swojej ile rzeczy trzeba bylo zrobic ktorych nie widac i na ktore juz wydalem prawie 10 tyś a ledwo co widac. Ja tez bym pomalowal te czarne elementy i zmienil przedni zderzak, ale w koncu wlasciciel zrobi co jemu sie podoba i to jest najwazniejsze 
ciastosz napisał(a):...totalny przerost formy nad trescia...wyglada jak spychacz albo plug sniezny...o ile tyl nie jest jeszcze tragiczny to przod...no comment...
glanu napisał(a):ciastosz napisał(a):...totalny przerost formy nad trescia...wyglada jak spychacz albo plug sniezny...o ile tyl nie jest jeszcze tragiczny to przod...no comment...
no jakie piekne tlumaczenie przytaczam ci cytat bo moze masz klopoty z pamiecia zanim cos takiego napiszesz to pomysl 100 razy a najlepiej daj link do zdjec twojej furki i podyskutujemy?? to tyle proponuje powrot do tematu
pozdrawiam
PEACE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość