tak latwo podniesc moc i ulec pokusie
mario jak gadalismy na zlocie w wawie to powiedziales ze turbo zalozyles bo jakies sztrucle cie zaczely przeganiac , teraz masz 190- 200km ..... i co jesli nadal cie beda przeganiac ? nie mow ze nie pokusisz sie o kilka dodatkowych kucy hehe
a czytajac forum malcolma dowiedzialem sie ze psssst psssssssst to robi short shifter
ja zawsze bede za n/a ktos kto ma turbo bedzie za turbo, to czy auto jest wydmuszka na 1/4 to juz inna sprawa tam tez jednak stosuja turbinki
ale to juz drag nie street
i niema co porownywac .... nieskromnie ale
moje auto budzi zainteresowanie wizualen jest uzbrojone we wszystkie plastiki itp posiadam kolo zapasowe lewarek i narzedzia gasnice trojkat itp hehe pod maska silnik 1,5l i cieszy mnie kiedy przeganiam mocniejsze fury
czasem dostaje w dupe ale tego nie pamietam dlugo LOL hehehe
nie no luz , honda to piekny samochodzik i nieziemsko rozwojowy , ogolnei chodzi mi o to ze majac nawet tak slaba jednostke jak 1,5 jestesmy w stanie przegonic duzo mocniejsze z pozoru furaki .... moje modyfkacje nie sa zakonczone a efekt .... crx dostaje na starcie i kiedy konczy mu sie 2gi bieg dopiero zaczyna mi odjezdzac
stosunek masy do mocy jest duzo wiekszy w crxie
wiec nie jest zle .... a to dopiero poczatek LOL
mario dawaj foty lanserowozka
w/g nowej mody DzejDiEm z usa to jest przelansowana fura

a crx wiadomo wiecej . dlatego kiedy ja juz wrzucam 3 to crx dopiero sie napedza !