No jak zrobi owiewki pod elektrycznie składane lusterka to pewnie masę klientów będzie miał
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
sniper napisał(a):Voozer, zglosil sie ktos? Zalezy mi na tych owiewkach, wiec mam nadzieje, ze sie uda
Jest tak, jak napisał Bonczek. Ja tylko nagrałem gościa, a glibo się ulitował i podjechał do typa, więc jeśli owiewki będą w produkcji, a jak narazie wszystko wskazuje, że tak właśnie się stanie, to jemu właśnie powinniście za nie dziękować. Jeśli glibo by chciał, to może pochwaliłby się również na tym forum zdjęciami z owiewkami.
I szczerze powiem, nie wiem, jak się do tego zabieraliście od prawie dwóch lat, że nic z tego nie wychodziło. Wystarczyło napisać do oddziału w Warszawie i od razu mnie do tego typa przekierowali
Szkoda ze nie zwężają się tak płynnie przy lusterku jak ori:
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
Ptasior napisał(a):Szkoda ze nie zwężają się tak płynnie przy lusterku jak ori: ObrazekObrazek
właśnie Ptasior zwężenia w tych owiewkach są po to by pasowały i nie wadziły przy elektrycznie składanych lusterkach, a swoja drogą ile wyjdzie komplet takich owiewek do CRX ???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Gilbo, może da się jeszcze poprawić wzór? Dobrze by było jakby wyglądały tak jak oryginalne... Chyba że ja po prostu zbyt wymagający człowiek jestem
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ptasior napisał(a):Szkoda ze nie zwężają się tak płynnie przy lusterku jak ori: ObrazekObrazek
właśnie Ptasior zwężenia w tych owiewkach są po to by pasowały i nie wadziły przy elektrycznie składanych lusterkach, a swoja drogą ile wyjdzie komplet takich owiewek do CRX ???
Nie zwężają się, bo nie oszukujmy się - to nie są oryginały. Nie były nawet na ich wzór robione. Nie mają też wcięcia na tego cycka przy szybie mniej więcej po środku owiewki. I wyglądać jak oryginały nie będą dlatego, że Heko robi zawsze mniej więcej podobnie kończące się owiewki przy lusterku. Poza tym z tego co rozmawiałem jakiś czas temu z handlowcem z Heko, to dowiedziałem się, że to nie Chiny i na pewno bezprawnie kopiowanych podróbek nikt im nie pozwoli robić.
Chcesz oryginały pasujące pod składane elektrycznie lusterka? Więc jesteś gotowy zapłacić oryginalną cenę. Zatem kupuj
Co do ceny, to tak jak pisze mój poprzednik - około 80zł za komplet.