fajnie jest zrobic cos samemu i miec pozniej podwojna satysfakcje.uwazam jednak,ze jesli na czyms sie nie do konca znam a nie stac mnie na eksperymentowanie i podwojne koszta to oddaje to do roboty fachowcowi..nie wiem czy wymienione tu 35zl to az tak duzo za fachowa robote...no ale coz kazdy decyduje sam.pozdrawiam
jak spier.... to zaden z niego fachowiec:) a taniej wychodzi tylko wtedy jak wyjdzie za pierwszym razem..i to tez nie zawsze...poza tym wystawilem ostatnio na allegro boczki obite od gory ladna skora,cena-po kosztach i co?gadanie dla gadania bo nawet jedna osoba sie nie zainteresowala wiec po co to wszystko?
Hej Reza ,patrzyłem na twoje boczki juz kiedyś,bardzo mi sie podobaja.Byłem zainteresowany bo chce ciekawe audio robić i potrzebaowałbym druga pare boczków.Jednak kolor ,dlaczego nie czarny.!?.
koszty jakie ponioslem to 110zl za dwa boczki.chce za nie 150zl i wydaje mi sie ze to uczciwa cena biorac pod uwage,ze boczki nie sa nigdzie uszkodzone.dlaczego nie czarne?bo podobala mi sie ta skora.ona nawet w sloncu wyglada jak czarna z minimalnym odcieniem sliwy.na zdjeciu w swietle lampy kolor wyszedl oszukany-zbyt jasny.
[ Dodano: Czw Lut 03, 2005 8:57 pm ] sprzedaje je tylko dlatego,ze kupilem nowa honde z elektrycznymi szybami i dalem do obicia boczki bez dziur na korby:)