redman napisał(a):dobra wrzucam zdjecia crxa ze swiatłami od peugeota 406 coupe jak dla mnie wypas.
ps. sorki za jakosc skanu
Dla mnie ochyda

redman napisał(a):dobra wrzucam zdjecia crxa ze swiatłami od peugeota 406 coupe jak dla mnie wypas.
ps. sorki za jakosc skanu

M!R@S napisał(a):zacząłem sądzić że oryginalne pasują najlepiej
a nie oceny mnie sie podoba mnie nie
jast tu jakis admin ??
<I BEZ TEKSTÓW MI TU ZE LAMPY OD WŁOCHA DO CRX TO COS NIE TEGES ITP>
albo utopia jak czarownice
tyle ze ja do konca zachowam godnosc i nie bede krytykowal codzych pomyslow kazdy ma swoja wizje auta a jesli ktos nie potrafi sie z tym pogodzic ...to psychoterapeuta polecam a nie wypowiedzi na forum
. CZY ja pisałem że wchodze w serrie GLANU ?? czytaj dobrze a zrozumiesz napisałem że raczej pozostane przy seryjnych... konstruktorzy hond i innych aut dopasowywują części tak aby wyglądało to jakoś solidnie, ludzie tuningują zmieniają po to aby im sie przeciwstawić i zrobić po swojemu, honda crx jest do tuningu. Według mnie lampy od punta II to temat często poruszany, itd. Jak założyłem temat było mi to obce ale teraz juz widziałem do tego czasu sporo ceerek takich i chce zrobić coś co jeszcze nikt nie zrobił a przekonacie się sami :] pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość