niema rzeczy niemozliwych 
poleruje sie klosze pod ksenony zeby własnie sie swiatło rozpraszało jak ktoś wczesniej napisał... znajomy przy ee8 dał do spolerowania i załozył bi-xenon, koszt w granicach 1800zł ale masakrycznie to wygląda... jak ktos ma troche odłozone na boku i chce sie wyruznic to czemu nie... poprostu miazdzy wyglądem ee8 w xenonie, jak podjedzie do mnie strzele kilka fotek i wrzuce, te angle przy jego to smiech na sali ale wiadomo cena

konik napisał(a):chłopaki co wy mieszaciepoleruje sie klosze pod ksenony zeby własnie sie swiatło rozpraszało jak ktoś wczesniej napisał... znajomy przy ee8 dał do spolerowania i załozył bi-xenon, koszt w granicach 1800zł ale masakrycznie to wygląda... jak ktos ma troche odłozone na boku i chce sie wyruznic to czemu nie... poprostu miazdzy wyglądem ee8 w xenonie, jak podjedzie do mnie strzele kilka fotek i wrzuce, te angle przy jego to smiech na sali ale wiadomo cena
![]()
[ Dodano: Pią Lut 09, 2007 5:16 pm ]
ps a stawiając obok jego ee8 moją na tych ringach punto ,wolałem gasić światła depresja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość