Witam ostatnio widzialem zdjecie felgi oklejonej folia chromopodobna :mrgreen: czy slyszeliscie cos o takich foliach??? :?: jak sie sprawuja na felach???? i czy w wielkopolsce robi ktos cos takiego???? efekt za zdjeciu byl super
kolejny geniealny wynalazek "hit tuningu" podobny do hitow z allegro. byly spinnero-kolpaki, siwecace wentyle, swiecace spryskiwacze, swiecace antenki, okleiny a'la chrom, drewno, alu itd. najgorsze jest to, ze te niby geniealne produkty staja sie coraz mniej uzyteczne i bezsensowne - po co komus okleina na felgi?? mam pomysl, zrobmy swiecace kierownice, montujmy turbo do wentylacji, zamiast klaksonow zakladajmy trabki w stylu retro no i w ogole wypadaloby zrobic z auta zrujnowane stylistycznie wesole miasteczko... padaka :oczy:
no ale w końcu pozostaje zdrowy rozsądek, który ostrzega nas przed zakupem takich wynalazków, no ale niektórzy ulegają...ja nie polecam, wolałbym zbierać nawet kilka lat na fele chromowane niż kupować tą folię kilka razy w sezonie
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
mastacrx, zgadzam sie...ale chromy sa drogie, ale jesli sie komus podobaja...
a jesli juz to mozna posrednio to zalatwic - wypiaskowac i "wychromowac"
wiadomo ze efekt nie bedzie taki jak oryginalnie...ale chyba lepszy niz folia
najbardziej mnie denerwuje jak ktoś się wypowiada na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia...otóż widziałem felgi oklejone takową folią...poprostu suuuper...gwarancja jest chyba 2 lub 5 lat na to wiec nie ma z tym problemu...folia nie schodzi...koszt oklejenia jednej felgi waha się w granicach 75-150 zł...jeśli kogoś nie stać na oryginalne chromy to ta metoda jest całkiem całkiem...dopiero z bardzo bliskiej odległości jak się przypatrzy to widać maleńkie łączenia...a z normalnej odległosci nikt nie pozna...wiec darujcie sobie dywagacje na tematy, o których nic nie wiecie...