koniu napisał(a):I co wierzysz że to spoon jest ? To jakiś chiński szajs zrobiony z papieru, jeszcze ci się ta kierownica złamie albo bóg wie co i skończysz na drzewie.
Na allegro jakieś momo to 500-800, a ta wyjdzie ze 200 i chyba jest całkiem ładna? Z allegro podoba mi się taka podróba momo:

w1c10 napisał(a):skórzana z osadzeniem 90 mm za śmieszną cenę 6 $, to jest około 13 zł
Adriano napisał(a):w1c10 napisał(a):skórzana z osadzeniem 90 mm za śmieszną cenę 6 $, to jest około 13 zł
+ 30$ za wysyłkę.
ludzie, nauczcie się, ze na ebayu nie patrzy się na cenę tylko cenę + shipping, bo oni nie chcą prowizji płacić od ceny przedmiotu i na cenie transportu sobie odbijają.
za 6$ to tam hamburgera kupisz w mcdonaldzie ...
masz tez pewnie jakies papiery do kiery ze homologowana i wogóle nie lepiej zainwestwoac i kupic cos z papierkiem????osobiscie ja bym nic innego niz serii nie wsadził ale momo mi sie akurat podoba ,JOYFUL ma i kupił tanio uwaloną z rozwaloną skóra dał za 140 obszyc i ma cacko jakich mało
ale wszystko kwestia gustu
a jesli naprawde ci sie te tansze podobaja to bierz ,w koncu masz to ty byc zadowolony 
a tapicera kierownic znalezlismy na allegro 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość