Muody napisał(a):bialy szybko sie brudzi..... jak jest sucho to szybko robi tak jakby matowy od kurzu... a jak jest mokro to odrazu masz na bokach wielkie czarne pasy xD
mimo wszystko kocham swoją białą honde za jej kolor.

Muody napisał(a):bialy szybko sie brudzi..... jak jest sucho to szybko robi tak jakby matowy od kurzu... a jak jest mokro to odrazu masz na bokach wielkie czarne pasy xD
najlepsze wysjcie widzialem m3 biala ostatnio piekny ten lakierMalcolm Feth napisał(a):alternatywnie - poszukaj bialego koloru na jakio maluja teraz nowe BMW serii 3

toki napisał(a):Muody napisał(a):bialy szybko sie brudzi..... jak jest sucho to szybko robi tak jakby matowy od kurzu... a jak jest mokro to odrazu masz na bokach wielkie czarne pasy xD
miałem białego golfa i pozostawał dłużej czysty niż ciemna honda teścia, jak było mokro to fakt brudził się ale to każde auto się brudzi. Ale za to jak był czysty i stał na słońcu to żaden czarny czy inny nie mógł się równać. Też mi się tak coś wydaje, że następne autko znowu będzie białe
M!R@S napisał(a):hmm średniawo drogo ;/
ja jak malowałem auto to pomalowałem komore w 100% dokładnie z silnikiem
Każdy kto pytał niewierzył że bez wyjęcia się da... a się da jeśli poodczepiasz wszystko na boki cacy, poobklejasz taśmą i jest ładny dostęp wszędzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość