Moje zdanie jest takie, że na małym kole felgi bez rantu wyglądają leipej, a jak chcesz mieć dostęp do tanich i dobrych opon to nic innego jak 15", felgi wybierz te, które się Tobie podobają, ale serio to wstrzymaj się i pozbieraj kasy na ładną nową felge, w zimę można jeździć na stalówkach, np: drag wheels ostatnio jest popularne na tym foum (baner u góry) i mają spory wybór fajnych felg.
Miras: Felge wybiera się pod samochód i preferencje właściciela, jak nie ma fotki samochodu i kolega się nie określił co mu się podoba to jak wróżenie z fusów. A pytał o zdanie to swoje podałem.
no wlasnie 15calowe fele sa pod wzgledem kosztow tansze np opna.............w prezentacj mi sie wydaje ze 16calowe fele beda na aucie lepiej wygladaja ale przy twardym zawiasie i do tego 16tki to chyba tragedia jest w jezdzie
Nie ma zadnej tragedii... Ja u siebie w Crx-ie miałem Koni 40/30 i alu 16' 7,5' przód i 9' tył i opony 215/40 R16.... i jezdziło mi sie świetnie... jedynie kierownica troche mocniej trzeba było machac