Obklejenie auta gownianym za przeroszeniem Fock-iem kosztuje 2000-2500
A co dopiero skura
Zdarza sie ze i za obicie jednego fotela wychodzi 1500 co mowic juz o kanapie czy boczkach gdzie wszystsko musi byc idealnie dopasowane:) Poza tym wybrales najdrozsza skure jaka jest:) Biala ma najwuzsza cene!
Autor to mze zrobic:) maja ladnie obitego galanta i naprawde prezentuje sie calkiem ladnie Cena to okolo tak mi sie zdaje 6000 ale nie dam glowy ucias sobie. Zadzwon i dowiedz sie
POZDRAWIAM
Jaciab
przez Jaciab » 2006-01-19, 14:22
ja skóre juz mam.
Poszukuje tylko zioma ci mi to obszyje
Potrafie szyć ale boje sie ze za kiepsko , mam babcie krawcowa
siema mam rodzine w toruniu co zajmuje sie tapiecrka samochodowa profesionalnie... mi powiedzieli 5 tys za takie cos i nadal mysle nad tym rozwiazaniem
Moglbys zalatwic ta skore jeszcze bo ja tez potrzebuje biala daj znac na pw lubb gg elo
Sa inne firmy, które robia taniej. Znam gościa, co dzwonił do Javy i pytał się ile coś takiego. Otóż w Javie powiedzieli mu 12.000zł za oskórowanie całej solki. A on gdzieś w Łodzi zrobił za 5.000 Sam się zastanawiam nad czymś podobnym. Mamy w wieruszowie tapicera samochodowego, co prawda niedawno rozpoczął działalność ale ma niewysokie ceny. Metr skóry kosztuje u niego ok 55zł, ekoskóra jest tańsza. Sądzę, że za 2-3tyś wraz z materiałem obszyje wnętrze
znam jave osobiscie i gadalem znim kiedys o swojej cerce i ponizej 6000 zl nie zejdzie. mysle ze pieknie by to wygladalo...ale cena tez piekna.! jesli ktos sie zdecyduje na jave to zapraszam do wloclawka na browar a do niego to juz tylko pare kilosow.
pozdrawiam
Znam gościa w Ostrowie WLKP który zrobi to przypuszczam za jakieś 4000zł. Robi dobrze, jego samochód był w magazynie GT, czy jakimś podobnym... taki golf3 malowany w dwóch kolorach, w środku na kremowo.... coprawda nie będzie identycznie jak na fotce, bo to już typowa klasa i tak jak chłopaki piszą.... 10 koła nie starczy heheh
Robi oczywiście całość z dechą itp...
CRX jest mały w cholerę dlatego dziwie się tym ceną powyżej 5000zł