ps. staraj sie omijac takich wlokien szklanych czy innego go... bo bedziesz mial problemy jak wjedziesz w cokolwiek
bo bedzie pekac szybciutko
latwo naprawic... ale peka jak skorupka
s38 to kupa!!!!!!!!!! dzieki panowie ale chce kupic ladne zderzaczki! wiem ze to peka Malcolm ale gdzie moge dostac cos ladnego za w miare dobra kaske?
pozdrawiam i piszcie jak cos wiecie
Ja jeszcze nie widzialem zderzaka do ceerki na ktorym bym sie zawiesił ... jak bede zmieniac zderzak to indywidualna stylizacja troche drozej wyjdzie ale za to jaki efekt
hey! moja siostra stwierdzila ze ten zderzak to "mega bamberstwo i wyglada jakby ceera miala opatrunek:)" heheheh dobre co?! mi sie nawet podoba. pozdro
taka fotka tez malo mowi ale widzielem kiedys w kolorze to powiem wam ze z tych co sa dla mnie dostepne to na tym sie naprawde zawiesilem,nie moge znalesc tej fotki ale mnie zatkalo na chwile tylko cena troche boli
Davids napisał(a):Fajny Fajny ten zderzaczek mi sie naprawde podoba Psycho a ile to będzie w zł :?:
Gotowy na aucie jak masz taniego lakiernika okolo 1500zl,napewno nie mniej
250 ojro+wysylka w niemczech 30 ojro+sciagniecie go do kraju+lakier
problem to jedynie cena ale w DE maja chore ceny za spoilery,tam takie zwykle syfiaste progi kosztuja pod 100ojro a w miare fajna dokladka pod zderzak 149
osobiscie z 600-max 800zl bym wyplacil bo naprawde wyglada wiele lepiej ze wszystkich,ktore moge kupic
Ostatnio edytowano 2004-10-17, 15:50 przez Psycho, łącznie edytowano 1 raz