Elegancki zderzaczek, wlasnie takiego szukam do siebie Pewnie Malcolm bedzie wiedział gdzie jest do dostania.... i widze ze z progami carzono-podobnymi slicznie sie wpasowuje w obrys auta
ja wychodze z zalozenia ze bym nie zakladał tablicy....jezdze na seryjnym zderzaku ze zdjeta tablica... pare kontroli juz miałem i jakos sie do tego nie przyczepiaja specjalnie :mrgreen:
Tak od ręki to nie pamiętam, bo nie korzystałem :| . Przypominam sobie, że niedawno zapoznawałem się z ofertą takiej firmy, ale nie pamiętam. Wiem tylko, że jest dosyć drogo. Takie rzeczy powinna wykonywać każda porządna firma zajmująca się tuningiem stylistycznym. Na pewno takim czymś zajmuje się poznański HOT albo Monster Tuning. Warto popytać się na innych forach. Tam na pewno znajdziesz dużo informacji na ten temat.
Wally, jak bedziesz mioał te zdjecie, to albo daj ZAPISZ JAKO... i nam tutaj później wrzucisz zdjecie, albo jak nie bedzie chciało zapisac, to na klawiaturze daj PRINT SCREEN.... i pozniej w Paincie daj EDYCJA - Wklej :wink:
Jestem ciekaw czy to ten sam zderzak...
a jest tam moze jego cena ?