michalbyd napisał(a):mnie zadna najlepiej wyglada Ceerka z fabrycznym tyłeczkiem "gołym"
to dlaczego masz ty spoiler z tyłu ?? (sądze tak po avatorze) co do tematu wybrałbym pierwszy, mi sie bardzo podoba i fajnie fajnie, a przede wszystkim nie za drogo u mnie taki spoiler jak ten pierwszy to koszt 350zł
panowie, kolega pytal ktora lepsza a nie czy montowac czy nie, kobi ta pierwsza jest sprawdzona na kilku rexach i wyglada elegancko, masz nawet rexa z ta lotka w Auto Tuning Swiat z czerwca tego roku, naprawde ladnie wyglada, a ta od alfy to
mariusz123 napisał(a):gosc pyta ktora wybrac?a wy mu odradzacie
a co mam mu napisać skoro żadna mi się nie podoba ??
ale skoro mam coś doradzić to taką bym założył, chyba taką samą ma właśnie sanech założoną, ale to jest moje zdanie i mój gust.
A dlaczego taka - bo jest niewielka i nie jest zbyt bajerancka, i jest niska - bo tamtem uchwyt do walizki (2 fotka z proponowanych) jakoś wydaje mi się totalną pomyłką
ja miałem taką jak na drugiej fotce (jak od alfy) i powiem szczerze że jest zdecydowanie lepsza od pierwszej. Przynajmniej coś widać z tyłu. Zdjąłem ją ponieważ ja uważam że rex 2nd najlepiej wygląda w serji. Jak chcesz mmożemy się dogadac i będzie taniej niż ta na allegro. Tylko że trochę pracy będziesz musiał wlożyć bo ucierpiała lekko przy demontażu
"I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high
They reach the sky
And like my dreams they fade and die
Fortunes always hiding, I've looked every where
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air!"
miałem kiedyś ten sam dylemat i miałem do wyboru te same lotki, ale przeszło mi bo uważam, że CRX "ciężko" wygląda z takim czymś.
Bardzo podobał mi sie shogun czyli lotka numer 1