Dziś o 20 zamykam liste przelewam MF i czekamy na przesyłkę, kto nie zdążył musi sobie radzić sam lub organizować kolejną liste, razem ze mną jest 4 chętnych. W razie czego pisać pw.
Zgodnie z obietnicą, kasa przelana, mail wysłany, czekamy, zamówiłem 5 dla:
siebie, Kamilera, Bonczka, Guadkiego, VTi sol (przelew jeszcze nie doszedł, ale wierze na słowo, że przelałeś), reszta musi sobie radzić sama. Wyglądam listonosza. Jak będą to dam znać w temacie i będziemy się umawiać na odbiór.
Dziś po 18 odebrałem z poczty kalendarze i u mnie miss stycznia już wisi (jeszcze przez jakiś tydzień:)). Kamiler, Bonczek, Guadki i VTi sol mogą odbierać, w PW z numerem konta napisałem wam jak i kiedy, jak coś to pisać PW lub gg. Jakby ktoś chciał, żeby inna osoba odebrała za niech napisze, do piątku nie mam bardzo czasu jeździć po wawie i rozwozić.
No to Bonczek i Guadki cieszą się kalendarzami (mam nadzieje), dziś wieczorem i jutro będę troche jeździł po mieście, więc ochota-ursus-wola i okolice mogę podrzucić.
Nie miałem internetu przez jakiś czas dlatego sie nie odzywałem napisz mi na priv jakiś adresik do odbioru kalendarza codziennie po godz. 18 moge podjechać do Ciebie. pozdro