Częstotliwość przyjeżdzania policji zaczyna mnie drażnić. Dobrze że zima idzie to mnie nie będzie korciło
W zime trzeba bedzie znalezc ladny placyk i w kazda srode robimy CRX-Drifting-Party!

kejkej napisał(a):A ja powiem tak, nie rozumiem tych zrywow i zmian miejscowek tylko dlatego ze pojawil sie jeden radiowoz, najlepiej jest zaczekac i zobaczyc co zrobia, a nie odrazu pakowac sie w samochody i wyjazd (bo o to wlasnie im chodzi).. W zime placyk jak najbardziej, najlepiej skombinowac troche slupkow i ustawic sobie jakis tor do smigania bokami

kejkej napisał(a): Nie wiem tez co rozumiesz przez dotowanie urzedu miasta, niby z jakiego powodu??
kejkej napisał(a): mnie takie uciekanie bo wpadly psy mnie po prostu smieszy (jak dzieci w podstawowce zlapane na fajkach przez patrol szkolny)
kejkej napisał(a):(poza tym jak sobie stoje obok samochodu to zaden policjant mnie nie zmusi zebym otworzy a tymbardziej odpalil swoje 4 kolka bo niby z jakiego powodu
kejkej napisał(a):Oczywiscie jak juz w padaja to z wyscigow i pokazowek nici ale nie znaczy to ze nie wolno nam spokojnie stac - to jest wolny kraj wbrew pozorom i zawsze to podkreslam jak chca mnie wyrzucic z miejscowki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości