dokladnie zalezy od dnia, godziny i miejsca... zeby było prościej - jedna osoba ustala termin i albo ktos przyjedzie albo nie bo inaczej sie tutaj szum zrobic i 1000 terminów bedzie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
no to tak ja proonuje sobota godzina 16 rudzka gora, jest tam parking, knajpa, i ladne widoczki na cale miasto, dalem jzu info na civic4g wiec sobie mozemy grilla ajkiegos zrobic, chyba ze chcemy w centrum siedziec. pozycja 2 zaproponowana przez ekipe civic4g to parking gdzies kolo lotniska lublinek.
dobra no to decyzja rudzka gora, jescze w tyg podjade zobaczyc jak z dojazdem bo kopali cos tam na pabianickiej i bylo zakorkowane wachadelko. ale to bylo 3 tyg temu.
dojazd jest od ul ekonomicznej lub przestrzennej do bacówki na rudzkiej górze... czesto tam bywam... a parking jest kilka metrów przd bacówka, ułozony z kostki takiej.... z widokiem na ródzka góre, przedszkole
moze ktos wklei mapke z zumi.pl z dokaldnym zdjeciem? to taki parking jak jest bacówka to pare metrów za nia... moim zdaniem pomiescimy sie tam spokojnie... miałem tam spotkania klubowe z poprzednimi znajomymi i spokojnie wchodziło 20-30 aut...wiekszych niz CRX ( gabarytowo )
no to chyba o 2 roznych parkingach rozmawiamy... ja mowilem o tym pomiedy bacowka a ekonomiczna, innego tma nie widzialem bo zawsze wjezdzam od pabinickiej starorudzka